Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Az Bulutlu
Sivas
19°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 28°C
Çar 26°C

Lidere selam durun!

Lidere selam durun!
23 Ekim 2021 18:01
271
A+
A-

TFF 2. Lig Lig Kırmızı Grup 9. hafta maçında Sivas Belediyespor, deplasmanda Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü’nü 3-0 mağlup etti.

Lige iyi bir başlangıç yapan ve  başarılı oyunu ile liderliğini sürdüren Sivas Belediyespor, ligin iddialı ve şampiyonluğun önemli isimlerinden Silahtaroğlu Vanspor’u seyircisi önünde 3-0 mağlup etti.

Müsabakanın  ve 36’ncı dakikasında Hakan Can Çimen attığı golle Sivas Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi,. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan ve ev sahibi Vanspor’u sahasına hapseden Sivas Belediyesi, 49’uncu dakikada Alpay Koçaklı ve 78’inci dakikada Mustafa Aydın’ın attığı iki golle maçı 3-0 kazandı.

Müsabakanın ardından Sivas Belediyespor’un soyunma odasında  hem galibiyet sevinci hem de liderliği geri almanın mutluluğu yaşandı.

Sivas Belediyespor Başkanı Hakan Genç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik heyeti kutladı. Genç ,bu sezon şampiyonluğun  en iddialı takımlarından birisi olacakları söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.