Dolar 32,5208
Euro 34,7438
Altın 2.493,99
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 23°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Çalımbay: Güven Yalçın’ı istedik

Çalımbay: Güven Yalçın’ı istedik
24 Haziran 2022 11:05
137
A+
A-

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı ve transferler için önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor’a Çalımbay, ”Bizim acil transfer yapmamız gerekiyor. Ön eleme maçı öncesi uyum yakalamamız lazım. İlk oynayacağımız maç Süper Kupa finali olacak. Amacımız ülke puanına maksimum katkı sağlamak. Önemli olan bizim kuvvetli olmamız. 4-5 tane temel oyuncumuz gitti. Ahmet, Kayode, Felix ve bir çok oyuncu gitti. 4-5 oyuncu almamız gerekiyor. Gidenlerin yerine oyuncu istiyoruz. Bunları yaparsak biz gruplara kalırız ve yapacağımız transfer harcamasını 10 kat fazlasını kazanırız grup aşamasında. Biz orada kesinlikle başarılı olurzu. Ayrıca TFF’de olsam Avrupa’ya giden kulüplere yardımcı olurum; çünkü ülke puanı toplayacaklar” dedi.

“Güven Yalçın’ı istedik”

Beşiktaş ‘tan Oğuzhan Özyakup ve Salih Uçan’ın gündemde olup olmadığıyla ilgili soru üzerine Çalımbay, ”Oğuzhan ve Salih ile Beşiktaş’la görüştüm. Onların gelme şansı yok. Biz Güven Yalçın’ı istedik. Henüz Beşiktaş’la anlaşamamış. Güven, Avrupa’ya gidebilir. Ama ben kiralık olarak Güven’in gelmesini isterim” dedi.

“Hakan Arslan’ı bırakmak istemem”

Trabzonspor ‘un Hakan Arslan’ı istediğine dair bir şey duymadığını dile getiren Rıza Çalımbay, ”Ben Hakan’ın gitmesini istemiyorum. Takım kaptanı. Gitmek isterse, kulüp menfaatleri çerçevesinde yardımcı oluruz. Devre arasında çocuğu rahatsız olduğu için Pedro Henrique’yi gönderdik” şeklinde konuştuk.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.