Dolar 34,2343
Euro 37,1625
Altın 2.977,90
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 8°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
8°C
Hafif Yağmurlu
Cts 10°C
Paz 8°C
Pts 9°C
Sal 13°C

20 YILLIK HASRET

20 YILLIK  HASRET
11 Ekim 2024 10:48
11
A+
A-

 

2004’te Sivas Demirspor’da başlayan arkadaşlıklarının yolu tam 20 yıl sonra Sivas Dört Eylül Futbol Kulübünde kesişti.

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile anlaşan Aykut Şafak Kaya ve Uğur Bulut, 20 yıl önceki çektirdikleri fotoğrafın aynısını 20 yıl sonra tekrarladı.

Uğur Bulut ile Aykut Şafak Kaya, “ İkimizde 2000 yılında Sivas Demirspor Kulübü alt yapısında futbola başladık. İkimizde buradan ayrıldıktan sonra birçok farklı ligde ve kulüpte forma giydik. Uzun bir aradan sonra yolumuz BAL ligi ekibi Sivas Dört Eylül Futbol Kulübünde tekrar kesişti. Bu arada antrenörümüzde bugünkü hocamız olan Ahad Kömürlüoğlu idi. Bizim buluşmamamızı tekrar sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. ”dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.