Dolar 33,9908
Euro 37,8453
Altın 2.821,64
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Az Bulutlu
Sivas
25°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C

Bülent Uygun: İzleyenler Keyif Aldı

Bülent Uygun: İzleyenler Keyif Aldı
12 Ağustos 2024 08:48
19
A+
A-

Bülent Uygun, “5-6 tane yüzde yüz gol pozisyonuna girdik. Maalesef golü atamadık. İzleyenler keyif aldı.” dedi.

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sahalarında Trabzonspor ile oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantında yaptığı konuşmada maça büyük ilgi gösteren taraftarlara teşekkür etti.

İyi bir takıma karşı oynadıklarını kaydeden Uygun, “Malum bizden ayrılan 17 tane arkadaş oldu. Yerine 4 tane arkadaşımızı katmıştık. Bir nevi biz de satranç oyunu oynadık. Biz de onların hamlelerine karşı hamleler yaptık. 5-6 tane yüzde yüz gol pozisyonuna girdik. Maalesef golü atamadık. İzleyenler keyif aldı. Geçiş oyunlarından savunma prensiplerine kadar birçok güzelliği sahada görebilmişizdir. Bir tek güzel olmayan taraf sahamızın çimiydi. Bugün itibariyle bir puan aldık ve lige başladık. Transferlerimiz geliyor, yarın inşallah bir yıldız futbolcuyu daha yönetimimiz kadromuza katacak. Bununla beraber hafta sonuna kadar da iki üç tane daha takviye, kalan haftalarda da 2-3 tane daha alarak yaklaşık 6-7 tane rekabeti arttırmak, kadrodaki eksik bölgeleri adına transferleri yaparak yeni sezonda Bahattin Eken başkanla beraber yeni yapılanmada hayal ettiklerinizi başarmak için bismillah dedik başlıyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.