Dolar 32,5959
Euro 34,8272
Altın 2.498,18
BİST 9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 28°C

‘Adil Oyun’ Ödülü Demir Grup Sivasspor’un

‘Adil Oyun’ Ödülü Demir Grup Sivasspor’un
14 Kasım 2022 18:45
119
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fair Play’in daha da yaygınlaşması ve farkındalık oluşması amacıyla organize edilen Fair Play / Adil Oyun Ödülleri Töreni, bu sezon ilk düzenlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen ödül törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, takım kaptanı Ziya Erdal ve diğer davetliler katıldı.

Demir Grup Sivasspor törende ‘Adil Oyun’ ödülünü aldı.

Mecnun Otyakmaz: Terörü Lanetliyoruz

Törende konuşan Başkan Sivas’a gelen herkese misafirperverlik yaptığımızı belirterek, “Demir Grup Sivasspor adına terörü lanetlediğimizi haykırmak istiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Sivas, futbol adına güzel bir şehir. Sivas’a gelen herkese misafirperverlik gösteriyoruz. Bunun da takdir edilmesi bizi son derece mutlu etti.” diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Futbolun İçindeki Herkesin Birbirine Saygı Duyması Gerekiyor

Ülke olarak dün kötü bir gün geçirdiğimizi ifade eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise, “Hepimizin başı sağ olsun. Kötü bir gündü. Federasyon başkanımızı kutluyorum. Bizler teknik direktörler olarak çok sıkıntılar yaşayarak işimizi yapıyoruz. Bazen iyi gidiyor. Bazen kötü giderken tepkiler alıyoruz. Futbolun içindeki herkesin birbirine saygı duyması gerekiyor. Bazen istemediğimiz şeyler oluyor ama iyi sonuçlandırmamız gerekiyor. Saygımızı yitirmememiz gerekiyor. Biz mütevazı bir takımız. 3 sene üst üste Avrupa’ya gittik. Lider olarak gurubu tamamladık. Bunun sonunu daha iyi getireceğiz. Biz Avrupa’da maçlarımızı mili maç oynuyor gibi oynuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziya Erdal: Ödül İçin Herkese Teşekkürler

Ödül için teşekkürlerini ileten kaptan Ziya Erdal şöyle konuştu:

“Dünkü olay ülkemizi yasa boğdu. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum, yaralılara Allah şifa versin. Ödül için herkese teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.