Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 27°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
27°C
Hafif Yağmurlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Bülent Uygun: İzleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu

Bülent Uygun: İzleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu
23 Nisan 2024 08:01 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2024 09:08
9
A+
A-

Bülent Uygun, “İzleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Sosyal medyadakiler önce bir aynaya baksınlar. Sivasspor olarak iyi mücadele ettik ve 1 puan aldık. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum performanslarından dolayı.” dedi.

EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, 6 haftada alacağımız puanların takımımızı Avrupa’ya götüreceğini belirterek, “Rakibimizin gücünü anlatmaya gerek yok. Elimizdeki kadro malum, Türkiye ligini en az bütçeli ikinci takımıyız. Onların istediği gibi değil de bizim istediğimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Sosyal medyadakiler önce bir aynaya baksınlar. Ülkede artık sevgi, saygı kalmadı. Herkes elinden geldiği kadar işini yapmaya çalışıyor. Sivasspor olarak iyi mücadele ettik ve 1 puan aldık. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum performanslarından dolayı.” diye konuştu.

Uygun, Fenerbahçe maçı öncesi sosyal medya üzerinden takımını ve kendisini argo kelimelerle eleştirenleri ise şunları söyledi:

“Sosyal medyadan anamıza küfür edenlere diyecek söz yok. Nasıl saygıyı kaybettik inanamıyorum. İftiralar atılıyor. Herkes kendi camiasını yaşıyor. Biz Sivaslılar Yiğidolar aslan gibi duruyoruz. Sosyal medyadan bizi linçleyenlere tazminat davası açacağız. Biz aslında insanların eleştirilerinden sıkıntı duymuyoruz. Yalan haber yapan gazeteciler var. Bazı kişiler bu haberlerden dolayı bize küfür ediyorlar. Sonra bize, “Ben yapmadım çocuğum yaptı” diyerek savunuyorlar. Ben kimseyi affetmem sosyal medyadakiler trol. Beni herkes tanıyor, ben tazminat davası açıyorum ve parayı alıp bağışlıyorum bu parayı. Para alıp inadına yalan haber yapıyorlar. Biz bunu düzeltemeyiz. Bu işin sonu iyi değil. Sahte hesaplar açıyorlar.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.