Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 28°C

Çalımbay: “Aldığımız 3 puan bizim için çok önemli”

Çalımbay: “Aldığımız 3 puan bizim için çok önemli”
16 Eylül 2022 07:15 | Son Güncellenme: 16 Eylül 2022 07:17
188
A+
A-

Çalımbay: “Aldığımız 3 puan bizim için çok önemli”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-0 kazandıkları CFR Cluj maçının ardından, “Buradan alınan 3 puan bizim için çok önemli. Şimdi kalan maçlarımıza daha dikkatli bir şekilde bakmaya çalışacağız” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nun 2. maçında maçında Romanya temsilcisi CFR Cluj’u 1-0 mağlup eden Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Çalımbay, “İyi bir takımla oynadık. Gerçekten özellikle fizik olarak çok güçlü bir takım. Boy avantajları çok fazla ve iyi bir takımdı. Biz istediğimiz taktiği güzel bir şekilde yaptık, iyi bir şekilde karşı tarafa kontra ataklarla gitmeye çalıştık. Baskı yememize rağmen başta kalecimiz olmak üzere defansif açıdan mükemmel bir defans yaptı bizim arkadaşlar. Tek üzüldüğümüz şey maçın ikinci yarısı tamamen riske girdiler. O arada gelen çok güzel pozisyonlar vardı. Son paslara dikkat edemedik. Karşı karşıya kaldık kaçırdık. Böyle bir maç oynadığınız zaman, böyle sıkıntılar yaşadığınız zaman bu tür pozisyonları atmanız gerekiyor. Maçı 2-0’a getirebilseydik maç daha farklı olabilirdi. Biz buraya gelirken 9 tane eksikle geldik. Sadece 4 tane yedeğim vardı. Eğer tam takım olabilseydik bu maçta fazla baskı da yemezdik. Rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi ama Cluj takımı gerçekten çok güçlü bir takım. Buradan alınan 3 puan bizim için çok önemli. Şimdi kalan maçlarımıza daha dikkatli bir şekilde bakmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. çetin kulaksız dedi ki:

    takımın bu hale geleceğii lig başlamadan belliydii başkan hoca mavi boncuk dağıttılar aldıkları adamlar 3. sınız sağda solda kalan çürükler ama sırtlarından para kazanılacak elemanlarr defalarca dedik bu takım düşmeye aday diye ama hoca başkan her basın toplantısında evelediler geveledilerrrrr 2-3 hafta sonra tribünlerden başkan ve hoca için istifa sesleri gelirse şaşırmayın deik amaa bazı yalakalar( buna bazı sözde yazarlarda dahil) susu pus oldularrr adam gibi eleştiri yapamadılar korkudan sonuç bu hafta tam su yüzüne çıktııı eğr biraz haysiyet varsa başkan ve hocada durum dahada kötüye gitmeden bıraksınn bu gidişle 200-300 kişiye oynarsınızzzzzzzzz seneyede 1. ligdeee hayırlı olsun başkan hoca ele ele takımı yedinizzzzzzzzzzzz