Dolar 32,3470
Euro 35,0988
Altın 2.307,90
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 15°C
Yağmurlu
Sivas
15°C
Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 22°C

“Çıkışa Geçeceğiz”

“Çıkışa Geçeceğiz”
12 Kasım 2021 11:51
171
A+
A-
Süper Lig’de 5 maçtır galibiyete hasret kalan Demir Grup Sivasspor, deplasmandaki Başakşehir maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, “Geçen sene ikinci yarıda çok iyi bir seri yakaladık” dedi.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve son 5 maçtır galibiyete hasret kalan Sivasspor, deplasmandaki Medipol Başakşehir maçıyla yeni bir seri başlatmayı hedefliyor.

Ligde üst üste alınan beraberlikler ve puan kayıpları kırmızı-beyazlı camiaya büyük üzüntü yarattı. Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay ise, “Bir galibiyet aldık mı gerisi gelecektir” dedi.

“BU BİR YERDEN DÖNECEK”

Camiaya umut dolu sözler dağıtan Çalımbay, “Bu sezon Avrupa maçlarıyla sezonu açtık. Hemen ardından lig başlayınca işler istediğimiz gibi gitmedi. Geçen sene ikinci yarıda çok iyi bir seri yakaladık. Bu sezon da bunu yapabileceğimize inanıyorum. Takımıma güveniyorum. Ligin en çok berabere kalan takımıyız ancak bu bir yerden dönecek. Bir galibiyet aldık mı gerisi gelecektir” dedi.

“TARAFTARI KAZANIRSAK SIKINTI YAŞAMAYIZ”

Taraftarın merak etmemesini ve takımın iyi yerlere geleceğini vurgulayan Rıza Çalımbay, “Bazen her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ters şeyler olabilir. Eğer orda panik yaparsanız, bunu yenemiyoruz, yok şu olmuyor, böyle olmuyor, şöyle olur mu? derseniz daha da zararınıza. Kulübe baskıyı uygularsanız zararınız daha çok olur. Bu takım istikrarlı takım her an her şeyi yakalar derseniz o zaman bu takım gider. Şu an benim gördüğüm destek öyle. Hem başkanımız olsun hem yönetimimiz olsun. Merak etmeyin tekrar iyi bir duruma geleceğiz. Zaten kötü bir durum da yok. Lig zaten çok uzun, kimin kimi yeneceği belli değil. Çünkü herkesin taraftarı geliyor. Biz de taraftarı kazanırsak hiçbir sıkıntı yaşamayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.