Dolar 32,4193
Euro 34,4782
Altın 2.482,19
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
24°C
Parçalı Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 24°C
Cum 23°C

Galatasaray maçı öncesi Sivasspor’a Afrikalı desteği

Galatasaray maçı öncesi Sivasspor’a Afrikalı desteği
28 Aralık 2022 10:03
101
A+
A-

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  TÖMER   Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde   eğitim gören 51 ülke temsilcisi Afrikalı öğrenciler Galatasaray müsabakası öncesi Sivasspor’u  tesislerde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

TÖMER Öğretim Görevlisi  Ahmet Turan Sarıçiçek ile birlikte Sivasspor  tesislerine giden ve  Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve kaptan Hakan Arslan’a çiçek ve çikolata takdim eden  öğrenciler Afrika kökenli sporcularla da sohbet ettiler.

Afrikalı öğrencilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,” Galatasaray müsabakası öncesinde kadromuzda bulunan Afrika kökenli sporcular için değişiklik oldu, kendi ülkelerinden öğrencilerle birlikte olmak onları sevindirdi. Bizden galibiyet istediler, bizde bu sözü yerine getirmek ve sıkıntılı bölgeden bir an önce uzaklaşmak için mücadele edeceğiz. Zorlu bir müsabaka ama kazanmak istiyoruz “ dedi.

Ziyaret sonrası öğrenciler Teknik heyet ve sporcularla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.