Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
BİST 9.712,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

“Morutan için başkanımız uğraşıyor”

“Morutan için başkanımız uğraşıyor”
16 Temmuz 2022 19:33
137
A+
A-

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray’ın Rumen futbolcusu Morutan ile transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, “Başkanımız uğraşıyor. Gerçekten iyi bir oyuncu. Belki istediği şansı orada bulamamıştır. Türkiye’ye uyum sağlayamamıştır. Galatasaray’a çok kuvvetli şekilde geri dönmek isteyecektir. Bizim orası bir fırsat olabilir” diye konuştu.

Sivasspor, kamp çalışmaları için Avusturya’nın Viyana kentine gitti. 21 futbolcunun yer aldığı kafilenin hareketi öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, DHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Bolu’nun Gerede ilçesinde gerçekleşen ilk etap hazırlık çalışmalarını değerlendiren Çalımbay, “Doğa harikası bir yerde mükemmel bir kamp yaptık. Tabii bizim maç oynamamız gerekiyor. Avrupa kupaları oynayacağız. Bizler için çok önemli. Avusturya’ya hazırlık maçları oynamak için gidiyoruz. 3 maç oynayacağız. Ardından hemen döneceğiz. Zaten birkaç gün sonra Trabzonspor ile Süper Kupa oynayacağız. Bizim hazır bir şekilde gidebilmemiz için iki etap da çok önemli. Birisi yüklenme gibi kondisyon ağırlıklı, ikincisi de maç ağırlıklı. Yeni katılan arkadaşlarımızın ve takımımızın maç temposunu kazanması açısından 3 maç oynayıp geri döneceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.