Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Rıza Çalımbay: Bu galibiyete ihtiyacımız vardı

Rıza Çalımbay: Bu galibiyete ihtiyacımız vardı
4 Şubat 2023 20:02
102
A+
A-

Rıza Çalımbay, “Bizim için maç güzel bir şekilde geçti. Hiç kimse oyun disiplinini bozmadı. Çok iyi bir galibiyet aldık. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantında şunları söyledi:

“Mart ayında Avrupa’da çok önemli bir maçımız olacak. Türkiye için de çok önemli bir maç. Ligde iyi bir yere gelirsek diğer maçları sıkıntı yaşamadan oynayabiliriz. Dünya Kupası’ndan sonra bütün ağırlığımızı lige verdik. Daha sonra saha sorunu yaşadık ama hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadık. Üst üste deplasmanlarda maç oynadık. Alanyaspor maçı bizim için dönüm maçıydı. Beşiktaş maçı bu yüzden çok önemliydi. Bizim için maç güzel bir şekilde geçti. Hiç kimse oyun disiplinini bozmadı. Çok iyi bir galibiyet aldık. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Hem Beşiktaş hem biz olalım iki takımda kazanmak için oynadı. Kazandığımız için mutluyuz. Buna çok ihtiyacımız vardı. Önümüzde 2 tane üst üste deplasman var. Hedefimiz 2 maçı en iyi şekilde bitirmek. Ben şuan gidişattan memnumum ama bunun üzerine koymamız gerekiyor. Belki transfer yapamasaydık bu maçı kazanamayacaktık. Takıma en son aldığımız iki oyuncu da bir hava kattı. Bizim ligde en iyi yere geleceğimize inanıyorum. Bizde malzeme olursa çok iyi şeyler yaparız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.