Dolar 32,3039
Euro 35,1110
Altın 2.282,38
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 16°C
Yağmurlu
Sivas
16°C
Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Rıza Çalımbay: Çok mutluyum

Rıza Çalımbay: Çok mutluyum
27 Mayıs 2022 09:33
141
A+
A-

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası konuştu. Çalımbay, üst üste üç sezondur Avrupa kupalarına katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda normal süresi 1-1 berabere biten final maçında Yukatel Kayserispor’u uzatmalarda 3-2 yenen Demir Grup Sivasspor, düzenlenen törenle kupasını aldı.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Rıza Çalımbay A Spor’a konuştu.

Çalımbay şu ifadeleri kullandı:

“Çok güzel, zevkli bir maç oldu. Bizim en büyük hedeflerimizden biriydi. Sivasspor’un kupası yoktu, finale bile kalamamştı. Bunu gerçekleştirmemiz gerekiyordu. 3 senedir buradayım ve 3 senedir Avrupa’ya gidiyoruz. Bir Anadolu takımı için çok önemlidir bu. Sezonu ilk biz açtık, en son biz kapattık.

Buraya gelirken ‘eğer hedef yoksa ben gelmem’ dedim. Bazen kendi hedefimi kendim koydum. Bir Anadolu kulübüyüz. Fazla bir bütçemiz olmuyor. İstediğimiz her oyuncuyu alma şansımız olmuyor. Biz sadece gücümüzün yettiği oyuncuları alabiliyoruz. Biraz daha fazla bütçe olsa daha farklı şeyler olabilir. Pandemiden önce ligin ilk yarısını lider bitirdik. Rahatlıkla şampiyon olabilirdik. Maalesef bütçe olmadığı için devre arası istediğiniz gibi transfer yapamıyorsunuz. Biraz bütçe, taraftarın ve yönetimin çok büyük katkısı olması gerekiyor.”

Stefan Kuntz’a sitem!

En çok üzüldüğüm şeyi söyleyeyim; biz 2 senedir Avrupa’ya gidiyoruz. Bu senede her şeyi yaptık kupayı kazandık. Bu takımın içinde bir kişi milli takıma gitmez mi? Uğur Çiftçi 50 tane maç oynuyor. Orada Kuntz var eski arkadaşım. Niye Sivas’tan bir kişi gitmedi milli takıma” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.