Dolar 32,1914
Euro 34,9678
Altın 2.268,99
BİST 8.901,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 9°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 14°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Rıza Çalımbay: Ligi Yukarıda Bitirmek İstiyoruz

Rıza Çalımbay: Ligi Yukarıda Bitirmek İstiyoruz
20 Nisan 2021 22:55
293
A+
A-

Rıza Çalımbay, “Ligin kalan maçlarını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Alacağımız puanlarla da yukarıda bir yerlerde ligi bitirmek istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok.” dedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile golsüz berabere kaldığımız maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede iyi bir mücadele ettiklerini söyledi.

İki takım da galibiyet için oynadığını kaydeden Çalımbay, “İki takımın da hedefi vardı. İki takım da yenişemedi. Güzel pozisyonlar yakaladık. Son paslara biraz dikkat edebilseydik gol bulabilirdik ama olmadı. Ortada güzel bir maç geçti. Bizim açımızdan baktığınız zaman ligin kalan maçlarını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Alacağımız puanlarla da yukarıda bir yerlerde ligi bitirmek istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok. Son zamanlarda mükemmel bir istikrar yakaladık, iyi bir grafik çizdik. Çok iyi yere geldik. Çünkü çok zor bir durumdaydık puan olarak. Ama arkadaşlarımız gerçekten olağanüstü şekilde oynadılar. Çok güzel bir yerdeyiz şu anda. Kalan maçlarımızı da çok iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok. Son 6 maçımızı en iyi şekilde bitireceğiz. Onlar için buradan alınan bir puan da iyi gözükebilir. Bizim açımızdan 3 puan olmasını isterdik ama liderle oynuyorsanız puan puandır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.