Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 16°C
Yağmurlu
Sivas
16°C
Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Rıza Çalımbay: Puan alacak futbol oynamadık

Rıza Çalımbay: Puan alacak futbol oynamadık
20 Şubat 2022 21:24
154
A+
A-

Rıza Çalımbay, “Bana göre iyi bir futbol yoktu. Penaltı olmasaydı bu maç büyük ihtimalle berabere bitecek bir maçtı. Bugün puan alacak futbol oynayamadık. Böyle oynayınca puan kaybedersiniz. Bu maç artık geçti. Bunlara daha dikkatli şekilde bakmamız gerekiyor.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Demir Grup Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

İyi bir maç olmadığını söyleyerek sözlerine başlayan Çalımbay, “Hem bizim hem de rakip açısından değişik bir maç oldu. Bana göre iyi bir futbol yoktu. Penaltı olmasaydı bu maç büyük ihtimalle berabere bitecek bir maçtı. Onların penaltısını verdi ama bana göre bizim penaltıyı es geçti. Maalesef çok genç hakemleri vermişler maça. Hele ki 4. hakem arkadaşla, çizgiyi azıcık geçince çok büyük sorun yaşadık. Bugün puan alacak futbol oynayamadık. Böyle oynayınca puan kaybedersiniz. Bu maç artık geçti. Bunlara daha dikkatli şekilde bakmamız gerekiyor. Bundan sonraki maçların telafisi yok. Buna göre hareket edeceğiz. Oyuncu arkadaşlarda beklediğimiz istek ve arzuyu göremedik” dedi.

Haftaya oynanacak olan Beşiktaş maçının yanı sıra bu sezonki hedefleri hakkında da soruları cevaplayan Çalımbay, “Biz bir Anadolu takımıyız. Mutlaka eksiklerimiz oluyor. Belli bir bütçeniz olmayınca transfer yapma şansınız da olmuyor. İstediğiniz oyuncuyu alamıyorsunuz, paranın yettiği oyuncuyu alıyorsunuz. Belki bir iki transferimiz olsaydı daha farklı olurdu. Benim 3. senem Sivas’ta. Üst üste Avrupa’ya giden farklı bir Anadolu takımı son dönemde olmadı. Bizim yine hedefimiz belli, Avrupa’da mücadele etmek. Kalan maçlarımız kritik ve telafisi olmayan maçlar. Beşiktaş bence ligin en iyi kadrosuna sahip takımı. Dikkatli oynamamız gerekiyor. Tek avantajımız sahamızda oynayacak olmamız. Zor bir maç olacak Beşiktaş maçı. Ancak maçların telafisi yok. Aynı zamanda kupada da Karagümrük ile karşılaşacağız. Bu maçın rövanşı gibi olacak. 2 maçı da iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.