Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Az Bulutlu
Sivas
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Rıza Çalımbay: Sivas’taki Maç Bambaşka Olacak

Rıza Çalımbay: Sivas’taki Maç Bambaşka Olacak
19 Ağustos 2022 09:31
122
A+
A-

Rıza Çalımbay, “Rövanş maçı burada ki gibi olmayacak. Kolay kolay da elenmeyeceğiz. Daha değişik, daha güzel maç olacak. Maçın ikinci yarısını Sivas’ta bambaşka şekilde görecekseniz. Her türlü riske de gireceğiz. Onları da saygı ve sevgiyle karşılayacağız. İnşallah turu geçen takım da biz olacağız.” dedi.

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Malmö’ye 3-1 mağlup oldu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede rövanşta bambaşka bir Demir Grup Sivasspor’un olacağını söyledi.

Güzel bir maç olduğunu söyleyen Çalımbay, “Taraftarlarıyla bütünleştiler ve baskı yedik. Baskıyı kaldırmamız gerekiyordu ancak kaldıramadık. Özellikle maçın başlarında sıkıntı yaşadık ancak sonrasında golümüzü de bulduk. Sonrasında yediğimiz gol bizim için sıkıntı oldu. Yediğimiz 3. golden sonra güzel de oynamaya başladık. Son vuruşları değerlendiremedik. Maçın ilk yarısı bitti, ikinci yarısı da Türkiye’de oynanacak. Biz Türk teknik direktörler misafir takımın teknik direktörünün yanına gideriz ve başarılar dileriz. Hiçbir arkadaşımız gelip bize başarı dilemedi. Sağ olsunlar teşekkür ederiz. Onlar Sivas’a geldiklerinde başarılar dileyeceğiz, hoş geldiniz diyeceğiz. Maç burada ki gibi olmayacak. Kolay kolay da elenmeyeceğiz. Daha değişik, daha güzel maç olacak. Bizim çok eksiğimiz var. Yapacağımız transferler var. Bu maç bitti demiyorum. Maçın ikinci yarısını Sivas’ta bambaşka şekilde görecekseniz. Her türlü riske de gireceğiz. Onları da saygı ve sevgiyle karşılayacağız. İnşallah turu geçen takım da biz olacağız.” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.