Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 27°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
27°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 19°C
Per 17°C

Rıza Çalımbay: Yapabileceğimizin En İyisi Buydu

Rıza Çalımbay: Yapabileceğimizin En İyisi Buydu
17 Mart 2023 08:01
95
A+
A-

Rıza Çalımbay, “Maça iyi başladık. İstediğimiz golü de bulduk. Ama ilk yarı biterken gol yememiz kötü oldu. Her şeye rağmen takımımdan memnunum. Konferans Ligi’nde gruptan lider çıktık, güzel şeyler yaptık. Benim elimdeki imkanlarla yapabileceğimin en iyisi buydu.” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fiorentina maçının ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Öncelikle tüm İtalyanlardan özür diliyoruz. Hiç olmaması gereken bir olay yaşadık. Sivas’ta daha önce böyle bir olay yaşanmamıştı. Bundan dolayı çok üzgünüz. Belki de maçın önüne geçen bir konu oldu. Biz de maalesef engelleyemedik. Bundan dolayı onlardan çok özür diyoruz, kusura bakmasınlar. Maça iyi başladık. İstediğimiz golü de bulduk. Ama ilk yarı biterken gol yememiz kötü oldu. İçeriye girdiğimizde daha iyi şeyler yapmamız gerektiğini söyledik. İkinci yarı daha iyi olacak derken, istemediğimiz şekilde takım geriye çekildi. Öne çıkmalarını istedik ama bunu yapamadık. Bundan önce Karagümrük maçında olduğu gibi en büyük sıkıntı ölü toplar. Bizimkiler yine vurdurdular ve golü yedik. Ondan sonra herkes istediğini yapmaya başladı. Kendi kalemize gol atınca üzücü olay meydana çıktı. Her şeye rağmen takımımdan memnunum. Konferans Ligi’nde gruptan lider çıktık, güzel şeyler yaptık. Benim elimdeki imkanlarla yapabileceğimin en iyisi buydu. Bir Anadolu takımı için, bütçesi düşük bir takım için çok iyi şeyler yaptık. Hem ülkemize puanlar kazandırdık. Hem kulübümüze paralar kazandırdık. Fenerbahçe de elenmiş, Avrupa’da takımımız kalmadı, üzüldük. Avrupa’da çok iyi takımları buraya getirdik, oynadık. Güzel şeyler yaptık. Şimdi önümüzde lig ve Türkiye Kupası var. Hedeflerimiz değişecek. Son 13 günde 5 maç yaptık, 3’ü deplasman. Bizim için en kötüsü de seyahatler oldu. İtalya’dan Sivas’a gelip 1 gün sonra İstanbulspor maçı için İstanbul’a gittik. Rotasyon yapmak istedik ama sahaya çıkan arkadaşlarımız beklentilerimizi karşılamadı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.