Dolar 32,3565
Euro 34,4292
Altın 2.435,74
BİST 9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 24°C

Rıza Çalımbay’dan fikstür tepkisi!

Rıza Çalımbay’dan fikstür tepkisi!
30 Ocak 2023 06:43
112
A+
A-

Demir Grup Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmanın gününe tepki göstererek, “2 gün sonra maç yapacak olmamız bize sıkıntı yaşatıyor. Neden bu kadar kısa sürede veriyorlar maçı ben anlamıyorum” dedi.

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulundu.

İlk olarak ligde cumartesi günü Adana Demirspor ile oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları maçı değerlendiren Çalımbay, “İlk yarıda istediğimiz şeyleri yapamadık. Biraz sıkıntılı geçti. Net bir gol pozisyonu vermedik ve karambolden bir gol yedik. İkinci yarıda çok iyi oynadık. Pozisyona da girdik, gol de attık ancak beklemediğimiz bir gol yedik. İkinci yarı sonuna kadar mücadele etti arkadaşlarımız. İlk yarı da ikinci yarı kadar mücadele etseydik, kazanabileceğimiz bir maçtı. Maçı deplasmanda oynadık. Haklı olarak taraftarımız da az geldi. Adana Demirspor taraftarı daha çoktu o da deplasman havası yaşattı. Bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Onun için bizim her maçımız çok önemli” diye konuştu.

Neden bu kadar kısa sürede maç veriyorlar?

Adana Demirspor maçının hemen ardından 2 gün sonra Alanyaspor ile oynayacak olmalarını eleştiren Çalımbay, “Deplasmana gideceğimiz belli. Burası Sivas. Burada uçaklar kalkmıyor zaman zaman. 2 gün sonra maç yapacak olmamız bize sıkıntı yaşatıyor. Bu bize hem yorucu hem de yolculuklardan dolayı sıkıntılı geliyor. Geliyoruz 4 gün sonra da Beşiktaş ile karşılaşacağız. Neden bu kadar kısa sürede veriyorlar maçı ben anlamıyorum. Yarın uçak kalkmazsa, başka uçak yok. Alanya’ya buradan otobüs ile gitmemiz imkansız. Bu konunun biraz daha fazla üstüne düşerse arkadaşlar biz de doğru düzgün gideriz maçlarımıza ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.