Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Sivasspor topbaşı yapıyor

Sivasspor topbaşı yapıyor
29 Haziran 2021 07:45
278
A+
A-

Demir Grup Sivasspor sezonu açıyor. Ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil edecek olan kırmızı-beyazlılar, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Bu sezon ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Demir Grup Sivasspor hazırlıklara başlıyor.

Kırmızı-beyazlılar, Sivas’ta bir araya gelerek sağlık kontrollerinden geçecek. Ardından Gerede’ye gidecek olan Yiğidolar günde iki idman yaparak kamp programına başlayacak.

İç transferde Max Gradel, Caner Osmanpaşa, Muammer Yıldırım, Ali Şaşal Vural ve Mustafa Yatabare ile sözleşme yenilenmişti. Dış transferde ise Koray Altınay ile Sefa Yılmaz´ı renklerine bağlayan Demir Grup Sivasspor, kamp döneminde eksikleri tamamlamak için çaba sarf edecek.

Yıldız oyuncu Aurona Kone ile bir yıl daha devam etmek isteyen kırmızı-beyazlılar oyuncunun kararını netleştirmesini istiyor.

Sezon sonunda sözleşmesi biten Ninga, Rybalka, Kayode, Tyler Boyd, Claudemir ve Isaac Cofie takımdan ayrıldı.

Bu futbolculardan Claudemir ve Cofie, takımda kalmak istediklerini yönetime bildirdi. Ancak Yönetim Kurulu, transferi sonuçlandırmak için Rıza Çalımbay´ın vereceği kararı bekliyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.