Dolar 32,4944
Euro 34,6373
Altın 2.499,97
BİST 9.566,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Sivasspor’un Tek Rakibi Inter

Sivasspor’un Tek Rakibi Inter
1 Mayıs 2021 12:03
357
A+
A-

Süper Lig’de 15 maçtır bileği bükülmeyen Yiğidolar, Avrupa’nın da en iyi ikinci serisini gerçekleştirdi. Rıza Çalımbay’ın takımının tek rakibi Antonie Conte’nin Inter’i oldu.

Sivasspor’un Tek Rakibi Inter

38. haftada sahasında Yeni Malatyaspor’u devirerek puanını 55’e yükselten ve 5.’lik iddiasını sürdüren Demir Grup Sivasspor  yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı. Bu süreçte 8 galibiyet ve 7 beraberlik olan kırmızı beyazlılar Avrupa’nın da en uzun yenilmezlik serilerinden birine imza attı.

Manchester United ve Real Madrid’i Geçti, Tek Rakip Inter

Yiğidolar, büyük ligler ve Süper Lig’de yer alan 119 takım arasında ikinci sıraya yerleşirken , sadece Inter’in gerisinde kalırken dünya devleri Manchester United ve Real Madrid’i geride bıraktı.

Avrupa’da Devam Eden Yenilmezlik Serileri

Inter – 17 maç

Sivasspor – 15 maç 

Lens – 13 maç

Manchester United  – 13 maç

Real Madrid – 13 maç

Yiğido Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.