Dolar 32,5126
Euro 34,6142
Altın 2.491,82
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 21°C

Toparlanma Zamanı

Toparlanma Zamanı
10 Ekim 2022 10:35
128
A+
A-
Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Demir Grup Sivasspor, üzerindeki moral bozukluğunu bir an önce atarak zirve alt sıralardan kurtulmak istiyor. Kırmızı-beyazlılar, bugün Başakşehir’i devirerek 3 puanla tanışmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında karşılaşacak olan Medipol Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor, 29. kez rakip olacak.

Medipol Başakşehir ile temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 9. haftasında bugün oynanacak olan maçla birlikte 29. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 28 maçta Sivasspor 7, Medipol Başakşehir ise 12 galibiyet elde ederken 9 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Yiğidolar 30 kez gol sevinci yaşarken, Başakşehir ise 37 gol kaydetti.

Kırmızı-beyazlı takım Süper Final Avrupa Grubu müsabakasında da Başakşehir ile 2011-2012 sezonunda karşı karşıya geldi. Oynanan 2 karşılaşma İstanbul temsilcisinin galibiyetleri ile sona ermişti. Sivasspor ve Başakşehir son olarak geçen sezonun ikinci yarısında karşılaşmış, maç 0-0 eşitlik ile sona ermişti.

Başakşehir ile Sivas arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 20.00’dan itibaren beIN Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.