Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 26°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Voleybolcuların taleplerini dinledi

Voleybolcuların taleplerini dinledi
1 Ekim 2022 09:27
153
A+
A-
Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig’inde Sivas’ı temsil edecek olan Sivas İl Özel İdarespor Kadın Voleybol Takımı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın’ı ziyaret etti.

Yeni sezonda Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig 15. Grupta mücadele edecek olan Sivas İl Özel İdarespor Kadın Voleybol Takımı antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor.

Genç ve heyecanlı takım lig maçları öncesi antrenörleri ile beraber İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın’ı makamında ziyaret etti.

Sporcuların taleplerini yerine getiren Genel Sekreter Kadir Algın, ligde oynayacağı müsabakalarda takıma başarılar diledi. Algın, “Sivas İl Özel İdarespor Kadın Voleybol Takımımız bu sezon 2. Lig 15. grupta yer alacak. Takımımıza oynayacağı maçlar için başarılar diliyorum. Gelip bizleri ziyaret ettiler ve onurlandırdılar. Sporcularımızın taleplerini her daim yerine getirmek için hazırız. Çok iyi bir ekip kuruldu. Sporcularımıza ve antrenörlerimize sakatlıksız, başarılı bir sezon temenni ediyorum” dedi.

Diğer yandan Sivas İl Özel İdare Kadın Voleybol Takımı ilk maçını 9 Ekim 2022’de Antalya Belediyesi ile sahasında oynayacak. Maçın saati ise henüz netleşmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.