Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Az Bulutlu
Sivas
26°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Yiğido, Göztepe deplasmanında

Yiğido, Göztepe deplasmanında
19 Ocak 2022 09:07
153
A+
A-

Demir Grup Sivasspor, bugün Göztepe’ye konuk olacak. 5 eksikle maça çıkacak olan Yiğidolar, rakibini yenerek, Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi moral bulmak istiyor.

Göztepe ile Demir Grup Sivasspor Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta maçında Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu mücadele ile iki ekip 18. kez karşı karşıya gelecek. 2 takım daha önce futbol tarihinde oynanan 17 maçta Sivasspor 5 kez galibiyetle ayrılırken, 8 maçtan da Göztepe sahadan galip ayrıldı. 4 Mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda kırmızı-beyazlılar 28 gol atarken kalesinde 36 gole engel olamadı.

İki ekip daha önce İzmir’de 8 kez karşılaştı. Sivasspor 2 kez galip ayılırken, İzmir temsilcisi de 5 kez sahasından galip ayrıldı. 1 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Yiğidolar’ın, Göztepe ile oynayacağı maçta 5 eksik futbolcusu bulunuyor. Sakatlığı süren Jorge Felix, Fredik Ulvestad, Hakan Arslan ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan Max Gradel ile Fayçal Fajr, Göztepe’ye karşısında görev yapamayacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.