Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Yiğidolar, Galatasaray maçına odaklandı

Yiğidolar, Galatasaray maçına odaklandı
28 Nisan 2022 10:02
140
A+
A-

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini belirtti.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Galatasaray ile oynamak çok zor. Büyük bir taraftar önünde oynayacağız. Çok iyi mücadele etmemiz ve oyundan hiç kopmamamız lazım. Hedefimiz Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak.” dedi.

Çalımbay, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

İlk olarak ligde geçtiğimiz hafta sahalarında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendiren Çalımbay, “İyi bir maç oldu. İki takım açısından da bazı şeyler olmadı ama iki takım da mükemmel mücadele etti ve kazanmak için oynadı. Takım olarak ilk yarı iyi oynadık. İkinci yarı golden sonra baskı yedik ama onda da çok iyi mücadele ederek sahamızda iyi bir galibiyet aldık.” diye konuştu.

Takımımızın İyi Bir Desteğe İhtiyacı Var

Taraftarların maçlara gelmemesine üzüldüğünü kaydeden Çalımbay, “Bizim biraz daha taraftara ihtiyacımız var. Çok az sayıda taraftara karşı oynadık maçımızı. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalmak için maçımız var. O maçta da taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Bu takım 2 senedir Avrupa’ya gidiyor. Sezona tüm takımlardan önce başladık. Hazırlık maçlarımızı bile resmi maç gibi oynadık. Hem ligi hem de Avrupa’yı birlikte götürmeye çalıştık. Takımımızın iyi bir desteğe ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalmak için Aytemiz Alanyaspor ile bir maç daha oynayacaklarını hatırlatan Çalımbay şunları söyledi:

“Aytemiz Alanyaspor ile daha önce oynadığımız maçları kazandık diye bu maçı da kesin kazanacağız diye bir şey yok. Oynadığımız oyunun kesinlikle üstüne çıkmamız gerekiyor ki finale kalalım. Üstüne çıkamazsak sıkıntı yaşayabiliriz.”

Çok İyi Mücadele Etmemiz Lazım

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu İstanbul deplasmanında Galatasaray ile oynayacakları maçı da değerlendiren Çalımbay, “Galatasaray ile oynamak çok zor. Büyük bir taraftar önünde oynayacağız. Çok iyi taraftara sahipler. Orada ki atmosfer bambaşka olacak. Orada golü, atağı düşünmemiz lazım. Çok iyi mücadele etmemiz ve oyundan hiç kopmamamız lazım. Hedefimiz Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.