Dolar 32,1382
Euro 34,8400
Altın 2.246,12
BİST 9.029,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 8°C
Az Bulutlu
Sivas
8°C
Az Bulutlu
Sal 10°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Zirve Sivas Belediyespor’un!

Zirve Sivas Belediyespor’un!
6 Ekim 2021 16:19
274
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6. hafta maçında Sivas Belediyespor, sahasında karşılaştığı İstanbul ekiplerinden Sarıyer’i 3 – 0 mağlup etti.
Yeşil beyazlı ekip Sivas Belediyespor’un başarılı teknik direktörü Özer Karadaş ve ekibi ligde şimdiye kadar oynadığı 6 maçta hiç kaybetmenden namağlup olarak ligde yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Sivas Belediyespor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda ağırladığı Sarıyer karşısında güzel futbolu ve baskılı oyunuyla sahadan 3 – 0 ‘lık sonuçla galip ayrıldı.

Yeşil beyazlılar bu sonuçla ligde, 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaparak galibiyet serisine devam ederek ligde emin adımlarla ilerliyor.
Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan yardımcısı Bekir Sıtkı Eminoğlu, Kulüp Başkanı Hakan Genç, 2. Başkan Taner Karabal, Demir Grup Sivasporun başarılı futbolcusu Uğur Çiftçi yönetim kurulu üyeleri ve Belediyespor’lu taraftarlar izledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda oynanan müsabakada Yiğido Gençlik taraftarlar grubu ve Sivaslı sporseverler Sivas Belediyesporu yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca yeşil beyazlı ekibe tezahüratlarıyla destek vererek sezonun 6. maçında da takımlarını yalnız bırakmadılar.

Karşılaşmaya baskılı ve iyi başlayan ev sahibi Sivas Belediyespor, karşılaşmanın 16. Dakikasında Timur Kosovalı ile gölü buldu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran yeşil beyazlı ekip Sivas Belediyespor farkı artırmak için Sarıyer’in kalesine yüklendi. Sivas ekibine diğer galibiyet gollerini 58. dakikada Alpay Koçaklı, 65. dakikada yine Timur Kosovalı kazandırdı. Oyuna baskılı ve güzel başlayan yeşil beyazlı ekip Sivas Belediyespor güzel futboluna bu haftada devem etti. Liderin güzel futbolu Belediyespor’lu taraftarlardan alkış alırken, seyirciler seyir zevki yüksek bir maç izlediler. Ligin 6. Haftasında liderlik koltuğuna oturan yeşil beyazlı ekip Belediyespor ligin 6. Haftasını da galibiyetle kapatarak galibiyet serisine devam etmiş oldu. Yeşil- Beyazlı ekip Sivas Belediyespor’un maç sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, soyunma odasına inerek güzel galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

Diğer yandan Sivas Belediyespor ligde 2 hafta aradan sonra oynadığı güzel futbol ile 6. hafta sonunda AN Zentrum Bayburt İl özel idarespor ile 14 puana sahip olmasına rağmen averaj ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna tekrar oturdu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.