Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Sivas Belediyespor’dan Basına Deplasman Jesti

Sivas Belediyespor’dan Basına Deplasman Jesti
28 Nisan 2021 06:51
330
A+
A-

Sivas Belediyespor Kulübü, geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan Eyüpspor karşılaşmasına ilimizdeki spor medyasını götürerek misafir etti.

Misli.com 2. Lig kırmızı grupta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor Kulübü, basına jest yaparak gazetecileri İstanbul deplasmanına götürdü.

Ligin 35. haftasında İstanbul’da oynanan Eyüpspor-Sivas Belediyespor karşılaşmasına ilimizdeki basın mensuplarını götüren yeşil-beyazlı kulüp, yaptığı organizasyonla gazetecilerden tam not aldı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şubesi yöneticileri ile üyeleri, ulusal ajans temsilcileri, yerel gazete ve televizyon temsilcilerinin yer aldığı kafile, uçakla İstanbul deplasmanına götürüldü.

TSYD Genel Merkezi’ni ziyaret eden gazeteciler daha sonra Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı takip etti. İstanbul’da gezme fırsatı da bulan gazeteciler, Kağıthane Belediye Başkanı hemşerimiz Mevlüt Öztekin’i de ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazeteciler Eyüpspor ile Sivas Belediyespor arasında oynanan müsabakayı izledi ve daha sonra uçakla geri Sivas’a döndüler.

GAZETECİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Gazeteciler adına Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç’e ve yöneticilere teşekkür eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan, “Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç’e ve yöneticilere çok teşekkür ediyoruz. İlimizdeki basın mensuplarını İstanbul’da en iyi şekilde ağırladılar. TSYD genel merkezini ziyaret ettik, Galatasaray-Trabzonspor maçını izledik. Diğer gün Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i ziyaret ettik kulüp başkanımızla beraber. Ardından Sivas Belediyespor-Eyüpspor maçını izleyip ilimize geri döndük. Bizi İstanbul deplasmanına götürüp en iyi şekilde ağırladıkları için kulüpteki herkese teşekkür ediyoruz. Başkan olsun, hocalarımız olsun, medya sorumlusu olsun, herkes bizimle en iyi şekilde ilgilendi. Gazeteci arkadaşlarımız yoğun maç programında 2 gün de olsa stres attılar. Sivas Belediyespor Kulübü’ne de başarılar dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.