Dolar 32,4428
Euro 34,7579
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
24°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Taraftardan Çalımbay’a “Beşiktaş’ı bırak Sivasspor’a bak“

Taraftardan Çalımbay’a “Beşiktaş’ı bırak Sivasspor’a bak“
24 Haziran 2022 10:26
153
A+
A-

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın katıldığı programlarda  Sivasspor yerine Beşiktaş’tan bahsetmesi üzerine taraftar  teknik direktöre çağrıda bulundu.

“Hocam Beşiktaş’ı bırak,Sivasspor’a bak “ diye seslenen  taraftarlar “Hnocam siz  hemşehrimiz ve geçmişi Beşiktaş’ta başarılarla dolu bir teknik adamsınız. Bu artık herkesçe bilinen, merak dahi edilmeyen bir konudur. Ekmek yediğiniz yere olan sadakatiniz ve vefa borcunuz sizin kişiliğinizin güzelliğini yansıtan bir durumdur. Bizler de Sivasspor taraftarı olarak bu duruma her zaman saygı gösterdik. Fakat sizden de Sivasspor’da görev yaptığınız süre boyunca bir sınır oluşturmanızı defaatle talep ettik.

Gelinen bu süreçte, fırsat bulduğunuz her programda Beşiktaş konusunu detaylarıyla dile getirmeniz, soruları nazik bir dille geri çevirmeyerek sürekli Beşiktaş vurgusu yapmanız Sivasspor taraftarının çok büyük bir kısmını rencide etmektedir.”dediler.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan taraftarlar “ Kurnaz Türk spor medyasının aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze servis ettiği bu konuda Rıza Hoca’mıza taraftar gözüyle bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz.

Sivasspor, kökleri 1932’lere uzanan, kuruluşu ise 1967 yılı olarak tescil edilmiş, deplasman korkusuyla dünya kulüplerinin bile diline dolanmış, taraftarı armasının uğrunda canlar vermiş, hikayesi hep yarım kalmışların sevdasıdır.

Bizler bu sevdayı çiftlemek isteyenlere, aynı anda iki takım tutmayı normal görenlere yıllarca karşı durduk. Memleketimizin takımını baş üstünde gördük ve baş üstünde tuttuk. Ne kadar başarılı olduğumuz bir yana, bu uğraştan bir gün dahi geri durmadık.

Siz ise hemşehrimiz ve geçmişi beşiktaşta başarılarla dolu bir teknik adamsınız. Bu artık herkesçe bilinen, merak dahi edilmeyen bir konudur. Ekmek yediğiniz yere olan sadakatiniz ve vefa borcunuz sizin kişiliğinizin güzelliğini yansıtan bir durumdur. Bizler de Sivasspor taraftarı olarak bu duruma her zaman saygı gösterdik. Fakat sizden de Sivasspor’da görev yaptığınız süre boyunca bir sınır oluşturmanızı defaatle talep ettik.

Gelinen bu süreçte, fırsat bulduğunuz her programda beşiktaş konusunu detaylarıyla dile getirmeniz, soruları nazik bir dille geri çevirmeyerek sürekli beşiktaş vurgusu yapmanız Sivasspor taraftarının çok büyük bir kısmını rencide etmektedir.

Sivasspor’da görev yaptığınız sürece beşiktaş muhabbetinize ara vermeli, Sivasspor dışında konuşmamalı ve Sivasspor taraftarının tepkisine maruz kalmamalısınız.

Bizler, sadece Sivasspor aşkıyla hareket eden, yalnızca memleketinin takımına destek veren, çift sevda taşımayan insanlarız.

Bu sebeple size sorulan beşiktaş sorularını ya münasip bir dille geri çevirmeyi ya da o programlara bir daha katılmamayı öğrenin.

İnanın midemiz bulanıyor. Midemizi bulandırıyorlar.

Açıklamalarınız sizinle sınırlı kalmıyor. Bir çok açıdan hem Sivasspor markasına hem de Sivasspor taraftarına zarar veriyor.

Daha dikkatli olacağınız düşüncesiyle sizi önümüzdeki sezonu konuşmaya, değerlendirmeye ve kurgulamaya yoğunlaşmaya davet ediyoruz. Zira bizim de yarım kalmış bir hikayemiz ve Avrupa arenasında verilecek bir mücadelemiz var!

Saygılarımızla.”

açıklaması yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.