Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 26°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Bak Rıza Hocam!

3 Haziran 2023 15:14
86
A+
A-

Tamam,Sivasspor’da güzel işler yaptın. Anadolu’da 3 yıl peş peşe Avrupa giden tek takım Sivasspor oldu,Ziraat Türkiye kupası kazandık. Bunlar tamam,bu nedenlede tebrik ediyoruz.
Ancak, bu sezon daha ligin başında yapmaman ve söylememen gereken çok şeyler söyledin. Mesela,daha ligin 7. Haftası Sivasspor 11 puan toplamış ve alttan 3.sırada ler alırken sen çıkıp “Sezon sonunda Sivasspor’dan ayrılacağım” dedin. Peki lig devam ederken böyle bir açıklama doğrumu? Bu konuda fazla detaya girmek istemiyorm ama sezon sonu hocasının gideceğini bilen futbolcu ne düşünür?
Sonra,takımın kötü futbol oynaması ve aldığı yenilgilerin ardından,düzeltmeye ve öz eleştiri yapma yerine hep “ Yorgunluk” ve “bıkkınlık” gibi ifadeler kullandın(Taki kupada son oynanan Fenerbahçe maçı sonrasna kadar)
Hadi yorğunluk anlaşılırda,bu “bıkkınlık” nedir Rıza hocam? Yemin ederim,30 yılı aşkındır futbolla iç içeyim, hiçbir hocadan veya yöneticiden (Avrupa’da dahil) “bıkkınlık” gibi ifade duymadım.
Ne demek ya! Futbolcu işini yapmaya geliyor milyon dolarlara imza atıyor,sonrada “ ben bıktım” diyor öylemi?
Rıza hocam o zaman şöyle yapsaydınız.Maç oynamaktan bıkan(!) futbolcular için futbolun kurallarını değiştirmeyi deneseydiniz? Yada futbolcuların sıkılmaması için saha kenarına müzik eşliğinde dans grupları vs. getirseydiniz!
Rıza hocam;Hem futbolcuların yorgunluk ve bıkkınlık yaşadığını iddia ediyorsun,hemde skoru neredeyse kesinleşmiş maçlarda kenarda bekleyen gençleri değil,35 yaş üzeri oyuncuları alıyorsun,bu ne yaman çelişki!
Üstelik “Ben 17 yaşında Beşiktaş A takımında forma giydim” diyen birisin..
Tabiki sana hak verdiğimiz konularda vardı. Bunların başında “Taraftar maça gelsin” çağrısıydı.
Evet,ne olursa olsun Sivaslı’nın önce maça gelip takımına destek olması gerekirdi. Bu sezon bunu hiç yapmadı.
Sezona “Kupa şampiyonu” ünvanıyla başlamasına rağmen ilk maçta gelen seyirci sayısı 3 bin küsür oldu,bu rakam son oynanan ve kader maçı olarak kabul edilen Konyaspor maçında da değişmedi.
Yönetim cephesinden yapılan açıklamalara ve taraftarın düşüncelerine bakılırsa yeni sezonda Rıza Çalımbay olması mümkün görünmüyor.
Yinede her şey için teşekkürler Rıza hoca…

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.