Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 9°C
Az Bulutlu
Sivas
9°C
Az Bulutlu
Pts 13°C
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 23°C

Çok rahat ama kötü bir maç izledik

27 Nisan 2024 18:03
8
A+
A-

Son 4 maçtan 3 galibiyet,birde beraberlik alarak puanını 48 yapan Sivasspor’da artık tek hedef var Avrupa…
Fazla değil 4 hafta öncesine kadar “Avrupa filan istemiyoruz,kümede kalalım”derken, Konyaspor maçından alınan 3 puan Sivasspor’un ciddi biçimde Avrupa planları yapmasına neden oldu.
Futbol olarak bu sezon istediğimiz Sivasspor’u fazla göremesekte,sonuçta çok eleştirilen kırmızı-beyazlılar,Yiğidoların son haftalara daha rahat ve keyifli girmelerini sağladı. Onun için her şeyden önce Sivasspor forması giyen bütün futbolcuları ve teknik heyeti gönülden tebrik etmek gerekir.
Konya maçında da iyi bir futbol sergilemesede,istediği sonucu alan Sivasspor’da Ray Manaj bu takımın ne kadar vazgeçilmmez bir futbolcusu olduğunu yine gösterirken, takımda varlığıyla yokluğu belli olmayan isimleride gördük. Bunların başında Clinton Njie geliyor. Tamam kötü oynarsın,topa kötü vurursin,kaptırırsın filan ama kötü koşamazsın Njie..
Kaleci Nikolic’de tıpkı iki hafta önce oynadığı Trabzon maçındaki gibi görevini başarıyla yapanlardandı.Trabzon ve Konya maçlarında kaleye geçen Nikolic bize şunu net biçimde gösterdi”Ali Şaşal giderse,Sivas kalesi emin ellerde”..Nikolic ender ve tehlikeli gelişen Konyaspor ataklarında kalesini başarıyla korudu ve tıpkı Trabzon deplasmanında olduğu gibi,alınan 3 puanda önemli pay sahibi oldu.
Avrupa hedefine ulaşmak için 4 maçı kalan Sivasspor bu oyunla istediğine ulaşırmı onun bilemem ama,en azından böyle bir şansının olmasıda güzel..
Teknik direktör Bülent Uygun hafta içerisinde yaptığı açıklamada “kalan 5 maçta hedefimiz en az 13 puan”demişti. Bunun 3’ünü aldı,kalan 4 maçtanda 10 Puan almayı hedefliyor. Yani bu hafta oynayacağı Galatasaray deplasmanından bir,diğer 3 maçıda kazanıp ligi Sivas plakası “58” de bitirmek istiyor.
İnşallah’da böyle olur….

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.