Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 27°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
27°C
Hafif Yağmurlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 19°C

Sivasspor’da değişim olacak mı?

18 Haziran 2023 10:36
85
A+
A-

Evet,sıkıntılarla dolu bir sezon geride bıraktıktan sonra,Genel kurulunu yapan Sivasspor önümüzdeki üç yılda görev yapacak yeni yönetimini belirledi ve Mecnun Otyakmaz başkanlığında yoluna devam edecek. Başkan Mecnun Otyakmaz ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerken,eski yöneticilerede Sivasspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Genel kuruldan hemen önce Mecnun başkan bir basın toplantısı yaptı ve orada gerçekten daha önce duymak istediğimiz sözleri duyduk. Mecnun Başkan,öz eleştiri yaptıklarını ve yeni dönemde farklı çalışmalar yapacaklarını belirterek “Mutlaka bizim hatalarımız vardır, önümüzdeki dönemde bunların hiç biri olmayacak. Gönlüne dokunamadığımız kardeşlerimiz var, arkadaşlarımız var, yeni dönemde onların da gönlüne dokunacağız” ifadelerini kullandı.
Yani Sivasspor yönetiminin bundan sonra Sivas halkı ve basınıyla daha çok iç içe olacağını ve yapmaları gerekenleri yapacaklarını söyledi.
Sivaslı olarak bizim istediğimizde bu değilmi? Sivasspor’un başarılı olması şehirle bütünleşmek ve basınla iç içe olmakla ancak mümkündür.
Maalesef son yıllarda Sivasspor yönetimi taraftarıda,basınıda yok saydı. Bunun sonucu olarakta tribünler boş kalırken,basında “kerhen” destek verdi.
İşte bunun için Mecnun başkanın açıklamaları son derece değerli,hatta birazda heyecan verici!
GENEL KURULDA KONUŞULANLAR
Sivasspor’un Genel kurulunda kürsüye çıkan bazı siyasilerin konuşmalarını dinlerken kendi kendime şu soruyu sordum,”Madem Sivasspor’u bu kadar çok seviyorlar ve Sivas için bu kadar önemli olduğunu biliyorlar da neden,yenildiği taktirde bir alt lige düşecek olan Sivasspor’un Konyaspor’la oynayacağı maç öncesi hiçbir şey yapmadılar,hatta maça bile gelmediler?
Sahi neden o kritik günlerde “Maç yokmuş” gibi davranıldı?
Hep söylerim,mikrofon ve kamera karşısında herkes,tribün liderlerinden daha çok Sivassporlu oluyor ama neden bir türlü bu sevgi ve ilgilerini maçlarda göremiyoruz?
Yani “Sivasspor bu şehrin en önemli marka değeri” diyenler,sıkıntılı dönemlerde bile neden sessiz kalırlar bir türlü anlamış değilim!
Sivaslı “Sadece protokol konuşmalarında Sivasspor’lu olanları değil,zor zamanında takımının yanında yer alan siyasiler”istiyor…

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.