Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 27°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
27°C
Hafif Yağmurlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Şeref yoksunları; Utandınız mı?

23 Nisan 2024 09:16
8
A+
A-

Sivasspor,Fenerbahçe maçı 2-2 berabere bitti.
Pekiii, Sivasspor’a olmadık çamur atan haysiyetsizler,yüzünüz kızardı mı?
Siz bu haysiyetsizliği ve şerefsizliği genelde hemen her Fenerbahçe maçı öncesi yapıyorsunuz, Sivasspor çıkıyor sahada elinden geleni yapıyor, hatta Fenerbahçeyi şampiyonluktan ediyor ama buna rağmen hala Sivasspor’a çamur atılmasını gerçekten anlamak mümkün değil,
Demekki şerefsizlik böyle bir şey!!
Daha 3 sezon önce ligde iddiası olmayan Sivasspor İstanbul’da Fenerbahçe’yi 2-1 yenip şampiyonluktan ediyor,ancak Sivasspor’a “havlayanların” sesi kesilmiyor.
Bumaç öncesi de yine şeref yoksunları utanmazlar,benzer iftiralarına devam ettiler.Ama Sivasspor yine çıkıp aslanlar gibi mücadele edip maçı 2-2 bitirdi.
Sivasspor bu 2-2 biten maçla aslında Türkiye’yede bir mesaj verdi, Neydi bu mesaj?
Biiirr; Türkiye’de her takım gayri ahlaki işlere girer ama SİVASSPOR ASLA GİRMEZ!!
İkiii; Sivasspor için kimin şampiyon olacağının önemi yok!
Üçç;Sivasspor Türkiye’nin en temiz takımıdır.
Aslında yazacak-söyleyecek çok şey var ama dediğim gibi şeref yoksunlarına ne yazssan,ne söylesen boş!
Gelelim Sivasspor-Fenerbahçe maçına.
Sivasspor belkide bu sezonun en derli toplu,en iyi ilk 45 dakikasını Fenerbahçe karşısında sergiledi. Öyleki,Fenerbahçe’ye 45 dakika boyunca ciddi bir gol pozisyonu vermedi,ama ne gariptir golüde ilk yarının uzatmalarında kalesinde gördü.
Kötü oynadığı bir anda golü bulan Fenerbahçe bu moralla ikinci yarıya ilk yarıya oranla daha iyi başladı. Rakibinin ataklarını başarıyla savuşturan Sivasspor “58”de Fode Koita ile beraberliği sağladı. 80. Dakikada 2-1 geriye düşen Sivasspor,90’da golcüsü Manaj’la eşitliği sağladı.Şunuda söyleyeyim,eğer VAR’da yabancı değilde,Türk hakem olsaydı,Sivasspor’un kazandığı penaltı pozisyonunda kesinlikle hakemi çağırıp izleme tavsiyesinde bulundurmazdı,başına iş almazdı!!
Sivasspor bu sonuçla puanını 45 yaptı ve ilk 5 için iddiasını sürdürdü.
“Onurlu ve şerefli mücadele nasıl olur” bunu bütün Türkiye’ye bir kez daha gösteren Sivasspor’u yürekten tebrik ediyorum.
Bu maçta tek üzüntüm,onursuzca,şerefsizce Sivasspor’a laf edenlerin sevinmesi oldu.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.