Dolar 32,5044
Euro 34,8105
Altın 2.489,79
BİST 9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 23°C
Az Bulutlu
Sivas
23°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Böyle iyi mi Ahmet Çebi?

4 Ekim 2021 14:41
183
A+
A-

Ne güzel değil mi? Maçtan iki gün önce hakemlere “aba altından sopa göster”,sonra onlarda korkularından gördüklerini çalma yerine sana çalışsınlar!!
Böyle iyi mi bjk başkanı Ahmet Nur Çebi? Rahatladın mı şimdi? Bundan sonrada gözün Yaşar Kemal Uğurlu’nun üzerinde olacak mı? “Biraz utanın,biraz sıkılın “ diyeceğim ama sizde ne utanma var,nede sıkılma!
Sivasspor Beşiktaş’ı yenseydi ve hakemde Beşiktaş lehine önce penaltı verip,sonra VAR’ın ikazıyla penaltı iptal olsaydı(pozisyon net ofsayt değil) Sonra maçın 64. Dakikasında Beşiktaşlı futbolcunun ayağına,tıpkı Joseff’in Sivasspor’lu Feliks’in ayağına bastığı gibi bassaydı ve kırmızı kart verilmeseydi o zaman bu Türk spor medyası ne yazardı? Hangi yorumlar yapılırdı ve ayrıca o hakemlere kaç maç ceza verilirdi?
Vallahi bıktık yaa,bu takımlarla ( bjk,gs ve fb) oynadığımız hemen her maç sonra aynı senaryo,aynı film,aynı ayak oyunları.
Bir maçtanda helal puan alın ne var! Bir maçıda hakem desteği olmadan kazanan ne olur?
Hep söylüyorum,Türkiye’de şu yada bu şekilde şampiyon olup,yada ilk üçe girip Avrupa’ya gidiyorsunuz, gitmeyi gerçek anlamda hak etmediğiniz içinde “nal toplayıp” geliyorsunuz…
Gelelim Sivasspor’un Beşiktaş karşısındaki futboluna..
Sivasspor bu sezon geride kalan 8 maçın en kötü ikinci maçını oynadı. Daha doğrusu,en az gol pozisyonuna girdiği ikinci maçını oynadı. Biliyorsunuz ligin ilk haftasındaki Konya maçında da benzer bir futbol ortaya koymuştu.
Eğer biraz dikkatli,birazda zamanında oyuna müdahale yapılsaydı her şeye rağmen Sivasspor bir puanla dönebilirdi.
Özellikle ofansta çok top ezen Sivasspor koskoca 90 dakikada sadece ve sadece 3 net pozisyon buldu.51’de Goutas’ın kafası az farkla auta çıktı. 71’de Henrike’nin kafasını kaleci çıkardı ve 82’de de inanılmaz bir gol kaçtı. Henrike bomboş pozisyonda 2 metreden topu kaleye gönderemedi. Sivasspor fazla pozisyon bulamadık derken,hakem takviyeli bjk’da fazla pozisyon bulamadı. Demekki Sivasspor azıcık silkelenseydi,Rıza hocada maçta top ezmekten başka bir iş yapmayan Kayode’yi ve Azubuke’yi biraz daha erken oyundan alsaydı,her şeye rağmen Sivasspor puanla dönebilirdi,ama olmadı,müsaade edilmedi.
Sahi rahatladın mı bjk başkanı Ahmet Nur Cebi!!

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.