Dolar 33,0226
Euro 35,9940
Altın 2.549,68
BİST 11.220,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 31°C
Açık
Sivas
31°C
Açık
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 28°C

Herkes üzerine düşeni yapsın

17 Temmuz 2022 08:41
203
A+
A-

Geçen sezon başında, özellikle sosyal medyada Sivasspor için yapılan eleştirileri hatırlıyorum.
“Bu takım küme düşer”
“Bu takım averaj takımı olur”vs” diyenlerin sayısı çok ama çok fazlaydı. Birde lige kendi evinde Konya yenilgisiyle başlayınca bu eleştirilen dozu dahada arttı,eleştirenlerin sayısıda bir o kadar arttı.
Ama o takım her türlü şanssızlığa ve haksızlığa(hakem hatalarına rağmen) ligi 10. Sırada tamamladı ve buna birde kupa şampiyonluğu ekledi.
Şimdide benzer eleştiriler görüyorum. Hatta biraz da fazlasını…
Sivasspor şu ana kadar 3 ismi kadrosuna kattı. Göztepe’den sağ bek Murat Paluli,eski futbolcu stoper Robin Yalçın ve son olarakta Polonyalı forvet Karol Angielski’yi renklerine katan kırmızı-beyazlılar,belkide siz bu satırları okurken Yunanlı bir orta sahayıda almış olabilir!
Önceki gün transferlerle ilgili açıklama yapan teknik direktör Rıza Çalımbay,transfer etmek istedikleri üç futbolcunun ismini yönetime verdiğini ve onlarında en kısa zamanda sonuçlandırmak için çalışma yaptığını söyledi. Çalımbay ayrıca,sosyal medyada yer alan Aytaç Kara ve Emre Kılınç transferi içinde her hangi bir talepleri olmadığını ancak Galatasaraylı Morutan’ı istediklerini doğruladı.
Kısacası,Sivasspor Polanyalı Karol’dan sonra üç transfer daha yapmayı planlıyor.
Sivasspor’da durum şu an itibariyle böyle.
Peki,bu ayın sonunda oynanacak oyan süper kupa finali için Sivaslı ne yapıyor?
Geçtiğimiz pazartesi (11 Temmuz) günü süper kupa biletleri satışa çıktı ve bu geçen kısa süre içerisinde Trabzonspor taraftarı 25 bine yakın bilet alırken,ne yazıkki Sivasspor taraftarı 2 binlerde kaldı!
Kısacası,öyle yada böyle Sivasspor 2 veya 3 futbolcu daha alıp transferi tamamlayacak,ancak süper kupa maçı için Sivasspor’a tahis edilen yaklaşık 35 bin bilet satılacak mı,belli değil!
Demem o ki,transfer yönetim ve teknik heyetin işi,
Siz yapmanız gerekeni yapın,30 Temmuzda Sivasspor’a destek için Atatürk Olimpiyat stadına gidin!

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.