Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 16°C
Yağmurlu
Sivas
16°C
Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Maç mı izledik, işkence mi gördük belli değil!

6 Şubat 2022 16:20
168
A+
A-

Sivasspor’un kötü oynayarak mağlup olduğu maçlardan sonra insanın içinden çok şeyler söylemek geliyor, hele birde Gaziantep karşısındaki oyunu görünce daha çok şey söyleyip yazası geliyor!

Şu işe bakın! Bir önceki Fenerbahçe maçında adeta “yarım takımla” çık ve Fenerbahçe’yi sahadan sil, alkışlanacak bir futbol sergile, daha sonraki maça takımın önemli isimleri Max, Fayçal ve Kerem gibi futbolcuları da takviye ederek git ve rezil bir oyun oynayıp fark yiyerek dön!

İnsanı üzen yenilgi kadarda yenilen goller. İlk gol kaleci Ali Şaşal’ın zamanlama hatasından geliyor, ikinci gole ise hem yine kaleci Ali Şaşal’ın hatası ve Koray’ın hataları damga vuruyor.

Kötü oynadığımız maçta Goutas’la nefis bir gol bulup skoru 2-1 yaptıktan ve tam “ Maç yeni başlıyor” derken,3.gol geliyor. Muhammet’in uzaktan vurup, rakibe çarpan top kaleci Ali Şaşal’ı kontrpiyede bırakıyor, buna rağmen kaleci Ali müdahale ediyor ama yerden kalkmakta biraz geç kalınca gerilerden gelen Antepli için 3. golü atmak zor olmadı. “Sivasspor buradan maçı döndürebilir mi?” derken, Yatabare kırmızı kart görüp Sivasspor’u 10 kişi bıraktı. Hemen arkasından hakemin uydurma penaltısı skoru 4-1 yaptı ardından 5. gol geldi.

Bu yenilen 5 golün 3’ü kaleci ve defans hatası, biri hakemin hediyesi, sadece son gol için söylenecek bir şey yok. İnsanı üzende bu zaten!

Maçın 8. Dakikası dolarken, Sivasspor’da 2 Erdoğan 2’de Kerem ayağındaki topu rakibe hediye etti. Bu tablo hani Rıza hocanın genellikle maç sonları “ basit hatalardan gol yedik” serzenişini destekler bir görüntüydü.

Elimizde böyle bir istatistik yok ama olsa eminim Sivasspor bireysel hatalardan en çok gol yiyen takımların başında gelir, hatta belki de ilk sırada yer alır.

Dedik ya böyle maçlar aslında söylenecek yazılacak çok şeyler oluyor ama testi kırıldıktan sonra yapacakta fazla bir şey kalmıyor!

Ara transfer döneminin bitimine birkaç gün kalmasına rağmen sessizliğini koruyan Sivasspor’un bu saatten sonra da takımdaki eksikliği giderecek transfer yapmasını beklemek fazla iyimserlik olur.

Sonuçta, Sivasspor oynadığı futbolla ve aldığı sonuçla Yiğidoların hiç hatırlamak istemediği bir maçı geride bıraktı. Umarım bu kabus gibi geçen maçtan herkes üzerine düşeni almıştır.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.