Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 28°C

Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi

23 Ağustos 2022 21:51
143
A+
A-

Sivasspor Alanya maçında bir önceki (Adana Demirspor) karşılaşmadan tam 6 değişik isimle çıktı. Adana’da hiçbir varlık gösteremeyen takımdan kaleci Muammer,Erdoğan,Robin Yalçın,Kerem,Ulvestad ve Ziya yoktu.
Buna karşılık yeni transferlerden Keita,Charisis ve Clionton N’jie’de ilk onbirde sahaya çıktılar. Beklendiği gibi Sivaslı’lar tarafından fazla ilgi görmeyen maça misafir takım Alanya hızlı başladı 3. Ve 9. Dakikalarda gole çok yaklaştı.
Sivasspor ilk ciddi pozisyonunu 10. Dakikada Hakan Arslan’la buldu. Yeni transfer Clinton’un akıl dolu pasıyla bir anda Hakan sağ çaprazda kaleciyle karşıya karşıya kaldı,vuruşunu kaleci ayaklarıyla çıkardı. 31. Dakikada Sivasspor’daki “kronik rahatsızlık” kendini gösterdi! Kaleci Ali Şaşal’ın kısa düşen pası sonrası Sivasspor kalesi karıştı.hatta VAR’la konuşuldu ancak sonuç çıkmadı.
İlk yarının sonlarına doğru,Sivasspor Gradel’in penaltısıyla 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda da Yatabare,Clinton ve Erdoğan’la pozisyona giren Sivasspor,daha sonra oyunun hakemiyetini rakibe verince dramitik son kaçınılmaz oldu. 90. Dakikada oyuna sonradan giren Robin’in rakibini rahat bırakması,daha sonrada Caner’in çaresizliği Alanyaspor’a beraberlik golü getirdi.
Tabiki futbolda bu tür sonuçlar var.Ancak bu göz göre göre,hatta birazda “Geliyorum” diye bas bas bağırarak olduğu zaman insanı kahrediyor. Alanyaspor “maden bulmuş gibi” sürekli Murat Paluli’nin kanadından tehlikeli oldu.Rıza hoca orayı Erdoğan’ı alarak kapatmayı denedi,olmadı.
Alanyaspor attığı golden 1-2 dakika öncede aynı futbolcuyla yüzde bir golü kaçırdı. Bu kadar fazla geriye yaslanırsan,rakibi ceza sahana bu kadar rahat sokarsan,pozisyonların birisi gol olmasada diğeri olur!
Geçen sezon Koray’ın Sefa’nın bu lig futbolcusu olmadığını çok yazdık söyledik duyan olmadı. Bu sezonda yine Sivasspor’da Koraylar var Sefalar var!
Yazık oluyor Sivasspor’a…

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.