Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Rıza Hocam “Şu Yenilen Gollere Bakar Mısın”?

27 Şubat 2022 14:15
180
A+
A-

Ya bu kaçıncı arkadaş?
Rakip futbolcuların ceza sahasına ellerini kollarını sallayarak “Messi vari” çalımlarla girip gol atmalarına,yada attırmalarına ne zaman “dur” denecek,çözüm bulunacak?
Daha önceki bir çok maçta rakip futbolculara kariyerin asistini,yada gollerini attıran Sivasspor,Beşiktaş maçında da yine rakip futbolculara kariyerin asistlerini ve gollerini attırdı!
Bu sezon belkide en az on defa “Sivasspor defans futbolcuları rakibi kaleye çok fazla sokuyor,top ayağında olan futbolcuya kimse müdahele etmiyor,bununda bedeli ağır oluyor” diye yazıp,söyledim.
Beşiktaş’tan yenen ilk gole bakın! Sağ kanattan Ghezzal Sivasspor’lu 3-4 futbolcuyu “halı saha maçında” geçer gibi çok rahat geçiyor ortaya çıkarıyor ve gol oluyor. Yenilen 2. Golde ise Meras’a çok ama çook rahat bir orta yaptırıp Ghezzal’a belkide kariyerinin en rahat ve jeneriklik golü attırılıyor.
Sivasspor’un hücum oyuncuları hemen her maçta bir şekilde gol ve goller atıyor ama “defansa yetişemiyor!”. Sivasspor’daki sıkıntıda bu zaten..
Bu szezon hiçbir maçta vasatın altına çıkamayan Erdoğan yine takımda en fazla top ezen ve pas hatası yaparken,ona ayak uyduran diğer isimde Pedro Henrique oldu. Böyle maçlarda takımda birden fazla sahada gezen olursa,yenilgide kaçınılmaz oldu.
Bir çift sözümde Sivasspor’lu bütün futbolculara.. Beşiktaş’ın kazandığı penaltı öncesi kalecileri hariç bütün futbolcular hakeme gidip”VAR”a adeta mecbur bırakmasına rağmen,Sivasspor’un VAR’dan kazandığı penaltı öncesinre bir bakın Allah aşkına! Bir tek Sivasspor’lu hakeme “elle oynama var” demedi. Hakeme itiraz edin,her türlü kurnazlığı yapın demiyorum,oyunu kuralına göre oynayın diyorum,tıpkı rakiplerin yaptığı gibi…
Sivasspor’un haftayı puansız kapatmasına üzüldüğüm kadar,Beşiktaş gibi bir takıma yenilmeside üzüyor insanı. Neden mi?
“İstanbul’un malüm büyütülmüş takımlarına Sivasspor yenildiği zaman aklıma,sözüm ona Sivaslı olan ama bu takımların amigoluğunu yapanlar geliyor!!
Hadi utanmazsanız sevinin içimizdeki İrlandalılar!!…

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.