Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Az Bulutlu
Sivas
19°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 28°C
Çar 26°C

Sivas, “Sivasspor”u Yalnız Bıraktı

19 Ağustos 2022 09:12
149
A+
A-

Sivasspor Avrupa Kupası maçına gidiyor,30-40 cefakar taraftarın dışında yolcu etmeye gelen yok.Yada iki satır yazı yazıp başarılar dileyen yok! Bunu yapacak olan “Bakkal Muhittin” yada “Berber Zeki” değil tabiki…
Kimlerin kast edildiği belli. Hani mikrofonu eline aldığı zaman “Sivas için her türlü fedekarlığı yaparım” diyenler.Sivas meydanında Türkiye kupası töreni yapıldığı zaman platformda boy gösterenler. Maçlarda protokol tribünne koşa koşa gidenler…
Sadece Sivas’ı değil Türkiye’yi de temsil edecek olan Sivasspor’u yolcu etmeye gelmeyen-gelemeyenlere şunu sormak lazım; “Acaba Sivasspor’dan daha önemli Sivas’ta ne vardı?” Yani “ Sivas’a hızlı tren geldi de onun törenimi vardı?” yada “Demir Çelik fabrikasının tekrar Sivas’a kazandırılmasının törenimi vardı?”
Ya hakikaten inanılır gibi değil! Şu anda Türkiye’de 81 vilayet var ve bu 81 vilayetten 79’u Sivas’ın ve Sivasspor’un yerinde olmak ister.(Trabzon ve istanbul’un 2 takımı Avrupa’da mücadele ediyor).
Ya kardeşim,Sivasspor İsveç’e gidecek,takım ligde istediği sonuçları alamamış,bu takıma moral vermek hiçmi aklınıza gelmedi?
Sivas’daki STK ları anladık da,bu bizim Belediye başkanımız Hilmi Bilgin’e ne oldu? Yiğidolara binlerce ücretsiz bilet hediye eden,deplasmanlara otobüs tahsis eden,hem kulübün,hemde taraftarın yanında olan Hilmi başkana ne oldu?
Ha şunuda belirteyim,İsveç’e gitmeden önce Sivasspor’u sadece Emniyet müdürü sayın Burhan Akçay ve Başsavcı sayın Hasan Uğurlu antrenmanda ziyaret edip başarılar dilediler.Birde MHP Milletvekili sayın Ahmet Özyürek sosyal medya hesabından başarılar diledi. Zaten Sivas’daki son lig maçında da vekillerden sadece Ahmet bey vardı.
Sivaslı’nın istediği fazla bir şey değilki!
Sadece samimiyet…..

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.