Dolar 32,3565
Euro 34,4292
Altın 2.435,74
BİST 9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 23°C

Sivasspor bunu hep yapıyor!

28 Ağustos 2022 14:03
138
A+
A-

Bu seviyede,yani süper ligde oynayan bir takım basit ve aynı hatalarla bir gol yer iki gol yer ama bunu alışkanlık haline getiriyorsa,burada ciddi bir sorun var demektir.Orta saha ve ön liberonun bir takımın maç kazanması için ne kadar önemli olduğunu görmek isteyenler Sivasspor’a bakabilir.
Bütün takımlar çıkarken topu kaptırır golüde yer ama hiç biri Sivassor gibi neredeyse her maçta bunu yapmaz. Şu ana kadar oynanan lig maçlarına bakın,birde dünkü oynanan UEFA Avrupa liginde Malmö maçına. Malmö maçında yenilen 2 golün 2’side hücuma çıkarken top kaptırılıyor ve sonra dönüp kalende gol oluyor. İnanılacak gibi değil ama Sivasspor bunu hep yapıyor!
Malmö maçında oyun 0-0 ve dengede giderken Sivasspor Goutas’la atak başlatıyor,orta sahaya yakın bir yerdeki Gradel’e pas atıyor o da kaptırıyor ve Sivasspor gol yiyor. 2.gol neredeyse ilkinin kopyası gibi,yine başrolde Goutas var,yine çıkarken pas hatası ve yenilen 2. Gol!
Dedikya,her takım çıkarken top kaptırır ve gol yer ama Sivasspor gibi alışkanlık haline gelmişse burada ciddi bir sıkıntı var demektir,bunuda çözecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay’dır.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.