Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Sivasspor Kına Gecesi Yaptı, Düğün Perşembeye

23 Mayıs 2022 09:49
163
A+
A-

Küçük bir sitemle başlamak istiyorum bu haftaki yazıya.. Her şeye rağmen ligi orta sıralarda bitiren,Ziraat Türkiye kupasında da final oynayacak olan Sivasspor, sezonun son iç saha maçında böyle sessiz uğurlanmamalıydı.
Şaşırdım mı? Hayır kesinlikle şaşırmadım ama “Sivaslı İnşallah beni yanıtır ve kupa finalisti takımını son maçında yalnız bırakmaz “ diyede düşünmedim değil!
Bunun adı vefasızlık,bunun adı duyarsızlık, daha anlışır haliyle “Sivas Futbol şehri değil,bu gidişlede olamaz!”
Kimse “cumartesi vs.” diye hikaye anlatmasın,bilet bedava olunca,yada büyütülmüş takımlarla oynandığında,ne cumartesi fark ediyor,ne pazartesi!
Gelelim Kayserispor’la oynanan ve Sivasspor’un 2-1 kazandığı lig maçında.
Sivasspor maçı beklendiği gibi nerdeyse “yüzde yüz rotasyodnlu” çıktı. Kaleci Emre ,sağ bek Mehmet Albayrak ve forvet Konate ilk kez onbirde sahaya çıkarken,fazla forma şansı bulamayan özkan,Kerem,Feliks ve Sefa gibi isimlerde Rıza hocanın sahaya sürdüğü diğerleri oldu.
Sivasspor bu sezon en başarılı olduğu işlerden birini 21. Dakikada yine yapıp yan topta Feliks’in kafasıyla öne geçti. 56 da Kayserispor öyle bir gol attıkı,atandan çok attıranlar dikkat çekti. Genç Mehmet ve Sefayı rahat geçen Kayserisporlu,kaleci emre’yi kapattığı köşeden avladı.
63’de tecrübeli Ziya Erdal nefis asistiyle Kerem Kayseri filelerini havalandırarak takımını yeniden öne geçirdi ve maçıda Sivasspor 2-1 kazandı. Böylece Sivasspor ligi 54 puanla tamamlamış oldu.
HERKESİN AKLI KUPADA
Maçtan önce herkesin aklı fikri Perşembe günü İstanbul’da oynanacak kupa finalindeydi.
Öyleki stada girdiğimizde az sayıda taraftar “ o kupa Sivas’a gelecek tezüharatları yapıyordu.
Maçtan önce ve maçtan sonra Mecnun başkanın açıklamalarının genellikle kupa maçına yönelik olmasıda da dikkatlerden kaçmadı.
26 Mayıstaki kupa finali için gerek Sivas’ta gerekse İstanbul’da hummalı bir çalışma var. Şu ana kadar Sivas Belediyesi 200 otobüs ve üzeri tahhütünde bulunurken,TSO da 2 bin biletle desteğe devam etti.
Bu tür yardımların maça kadar devam etmesi bekleniyor.
Beklenen bir başka şeyde kupa..
“O KUPA SİVAS’A GELECEK

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.