Dolar 32,5694
Euro 34,9827
Altın 2.455,55
BİST 9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Az Bulutlu
Sivas
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 21°C
Sal 16°C

Sivasspor “Yarım Puanı”, Karagümrük’te 3 puanı hak etmedi!

20 Şubat 2022 18:12 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2022 18:48
239
A+
A-

Sivasspor’daki hastalık Karagümrük maçında kendini gösterdi!

Bol bol pas hataları ve rakibin kaleye yakın alanlarda şut çekmesine izin verdi Sivasspor. Birde buna kenar yönetimin oyuncu tercihlerinde hatası eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maça hızlı başlayan Karagümrük Emre Mor’un şutunda gole çok yaklaştı. 26. Dakikada bu defa Sivasspor gole çok yaklaştı,Pedro’nun şutu üst direkten döndü. Genellikle maçların ilk yarılarını rakibe bırakıp,ikinci yarı daha iyi oynayan Sivasspor’un ikinci yarıda oyuna ağırlığını koylasını bekledik ama olmadı..

Maça onbirde başlayan Felix,ilk yarıda neredeyse sahada hiç yoktu. Sivasspor ilk yarıda bir eksik gibi oynamasına rağmen soyunma odasına beraberlikle gitti. “Hoca 2.yarıya değişikliklerle başlar” diyenleri Rıza hoca yine aldattı! Ya Rıza hoca,kötü oynayan,sahada hiç görünmeyen futbolcu ilk yarıda oyundan alınmaz diye bir kural mı var? Eğer bir oyuncunun sahada varlığı ile yoktluğu belli değilse,Hata Felix’le birlikte “etkisiz elaman” gibi olan Kayode’yi de almalıydın. Diğer bölgelerde sırıtan futbolcularla ilgili fazla bir şey diyemeyiz,çünkü alternatifleri yok!

Maçın ikinci yarısına,ilk yarıya oranla birazcık daha derli toplu başlayan Sivasspor 49. Dakikada Faycal’la golede yaklaştı.Hemen ardından kale alanı içerisinde Kayode’nin etkisiz kafa vuruşu sonuçsuz kaldı.

68.dakikada tartışılacak bir penaltı golüyle geriye düşen Sivasspor,kalan yaklaşık 25 dakikada bir türlü rakibine baskı kuramadı.Zaten onun içinde yazının başlığında “Sivasspor yarım puanı,Karagümrük’te 3 puanı hak etmedi” dedik.

Ligde aşağı tarafla alakasını kesecek bir maça çıkan Sivasspor bu maçta sadece 3 puanı değil,bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçında da Gradel gibi bir futbolcusunu kaybetti.

Özetle bu gün Sivasspor’da futbolcularda,kenar yönetimde sınıfta kaldı,o kadar iyi oynamamasına rağmen rakibine üç puanı hediye etti!

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.