Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 19°C

Sivasspor’a sahip çıkmayana Sivaslı da sahip çıkmaz!

19 Haziran 2022 10:06
156
A+
A-

Sivas ve Sivaslı hassasiyeti üst seviyede olan bendenize birisi “Sivaslı,üstelikte Sivas STK ların başındaki şahsın TFF yönetimine giremediğinden mutlu olacaksın” deseydi kendim bile inanmazdım, ama mutlu oldum,hem Sivasspor adına,hemde Türk futbolu adına..
Kimse konuyu sağa sola çekip sulandınmasın! Her zaman “Yeterki Sivaslı olsun” mantığıyla haraket ettik,ama istisnada olsa öyle insanlar çıkıyorki herkese “Bu mu Sivaslı” dedirtiyor.Bakın 1 haziran 2019 da tarihinde TFF yönetimine seçildiğinde sosyal medyadan yaptığım paylaşım “TFF yönetim kuruluna seçilen ismail Erdem’e başarılar diler,Sivas olarak her zaman arkasında olacağımı belirtiriz”.Noktasına virgülüne aynen böyleydi.
Çünkü benim için Sivaslı birisinin TFF yönetiminde olması demek artık Sivasspor’un haklarının kolay kolay gasp edilemeyeceği anlamına geliyordu. Başka bir deyişle Sivasspor’a haksızlık yapıldığı zaman masaya yumruğunu vuracak(tıpkı Trabzonlu yöneticiler gibi),hakkını arayacak diye düşünüyorduk. Aradan geçen zamanda,Sivasspor bir çok maçta kıtır kıtır doğrandı. Bu duruma bazı spor yazarları ve yorumcuları dahi isyan ederken,TFF’deki Sivaslı’dan yine ses çıkmadı! Hatta “adamın günahını almayalım, acaba Sivasspor’u savunuyorda bizimmi haberimiz olmuyor” diye Sivasspor yönetimine ve ilgililere sorduk,aldığımız cevaplar genellikle “Eğer Sivasspor’un hakkı savunulsaydı bu kadar haksızlığa uğrarmıydık” oldu.
Aslında,TFF’nin bu seçiminde Sivasspor’un İsmail beyin arkasında durmamasıda her şeyi anlatıyor. Sağda solda “Benim Sivasspor için yaptıklarımı,TFF yönetiminde verdiğim mücadeleyi dışarıya yansıtmıyoruz,Sivasspor yönetimi biliyor” diyormuş. Ya Allah aşkına bir tane örnek verde kamoyuda rahatlasın,Sivasspor yönetimindekilerde öğrenmiş olsun!
TFF’de bir dönem görev yaptın ve “Sivasspor’a zerre katkısı olmayan” yönetici olarak tarihe geçtin! Ha birde,kapalı kapılar ardında “Sivasspor hocasına ve basınına küfür eden” biri olarak anılacaksın..
Yazacak,konuşacak çok şey var ama fazla uzatmak istemiyorum, TFF yönetimindeki Sivaslı’dan, Sivasspor, Sivas basını ve yiğidolar memnun değilse galiba aynaya bakmak gerekmez mi?
Ha birde “Sivaslı Sivas ve Sivasspor için çalışana sahip çıkar”

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.