Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Az Bulutlu
Sivas
19°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 28°C
Çar 26°C

Sabır

4 Eylül 2022 19:46
129
A+
A-

Daha karşılaşmanın 35. Dakikasında uzun degaj kullanmadı diye kendi kalecini ıslıklamak nedir ya. Malmö maçında 30 kere bindirme yapan, hem savunmada hem de hücumda inanarak mücadele eden Erdoğan’ı ıslıkladınız ne oldu? Karagümrük maçında en çok onu aradık. Murat onun yüzde otuzu kadar da oynayamadı. Bu maçta Ali’yi ıslıkladınız Rıza hoca size uyar Prag maçında değiştirirse onu da mumla ararsınız. Elimizdeki en iyisi o anlayın artık. Gelmeyeninde bahane çok, tribünlerde olanı ise ne yaptığını kime çatacağını bilmez halde. Bu sezon anlaşılan her şeyimiz sorun. Seyircimiz sorun, Teknik heyetimiz sorun, Futbolcumuz sorun. Bu kadar sorun olunca ortaya çıkan oyun da sorun.

Şimdi diyeceksiniz ki yine sorun bizmiyiz, yine sadece bizi mi eleştirmeye gücünüz yetti. Hayır sadece siz değil bu sezon cümbür cemaat camia olarak kötüyüz ve acilen fabrika ayarlarımıza dönmemiz gerekiyor. Çare üretemeden sadece izleyen bir teknik heyet, gayretlisi çok düz, yeteneklisi çok gamsız eskisi yenisi kendisini sezona hazırlamayan oyuncu grubu, bu sezonda böyle olsun modunda bir yönetim anlayışı, sahada gördüğümüzün özeti bu. Sezon başından bugüne oynadığımız sekiz resmi karşılaşmada maç mı izledik dayak mı yedik bilmiyorum. Cumartesi akşamı Karagümrük müsabakasında rakipte bizim kadar kötü olunca 90 dakika çile oldu.

O nedenle bu sezonun bana göre mottosu Sabır. Sinirlerimizi çelikleştirip sabırlı olacağız. Takım bizim takımımız, iyide oynasa, kötüde oynasa, kazansa da kaybetse de, şampiyon olsa da küme düşse de bizim takımımız. Bizim bağlılığımız kulübümüze ve armaya… Her koşulda koşulsuz destekleyeceğiz, koşulsuz sahip çıkacağız. Bunu yaptığımız zaman yanlışları dile getirme eleştirme hakkımız olacak ve düzeleceğiz.

Sabır; sabretmezsek 90 dakika bu kötü futbolu izlemeye dayanamayız, ve düzelmesine katkı sunamayız. Ben bu süreceği sabırla aşacağımız kanaatindeyim. En azından bu sezon kendi sahamızda oynadığımız maçları kaybetmedik. Bu da bir kazanımdır. Buradan yürüyüp kazanmaya geçmeliyiz yoksa panik başlar, panik kaosa dönüşür, kaos olursa akıl yok olur ve hızla uçuruma gideriz. Sabredip aklıselimle hareket edeceğiz zira sabrın sonu selamettir…

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
18 Haziran 2023 09:40
3 Haziran 2023 15:14
9 Nisan 2023 17:34
26 Şubat 2023 09:53
4 Şubat 2023 19:51
30 Ocak 2023 06:35
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.