Dolar 33,0216
Euro 35,9968
Altın 2.549,19
BİST 11.207,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 31°C
Açık
Sivas
31°C
Açık
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 28°C

Sivasspor bayrağı nerede İsmail Başkan!

14 Kasım 2021 19:27
206
A+
A-

İstanbul’da yıllardır yapılan “Sivas Günleri” önceki gün 12. Defa start aldı. Aldı almasınada eğer birkaç yerde “Sivas” yazısı olmasa,ilk bakışta “Sivas Günleri” olduğunu anlayamazsın.
Ya arkadaş! Bunu benim veya bir başkasının söylemesine veya hatırlatmasına gerek varmı?
Sivas’ın en büyük marka değeri Sivasspor ama “Sivas Günlerinde” neredeye esamesi yok!Bu eksiklik bu yıla has değil,bundan önce yapılan bütün etkinliklerde de benzer bir görüntü vardı.
Sivasspor sadece merkezi değil,lçeleriyle birlikte bütün köylerini temsil ettiğine göre,böyle bir günde “olmazsa olmaz”lardan birinin,açılışta Sivasspor bayrağı-arması vede katılanların boynunda Sivasspor atkısı olması gerekirdi.
Allah aşkına,diğer şehirlerin yaptığı benzer etkinliklere bir bakın! Trabzon’a Ordu’ya,Erzincan’a ve hatta Ağrı günlerine bir bakın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Mesela Trabzon günlerinde hiçbir yerde Trabzon yazmasa bile “Trabzon Günleri” olduğunu anlarsın çünkü girişten itibaren her yerde bordo-manevi hakimiyeti ve katılanların boynunda Trabzonspor atkısı olur.
Kim söylemişse ne güzel söylemiş “Kontrolsüz güç güç değildir” diye..
Yıllardır biz “İstanbul’da şu kadar Sivaslı var” diye söyler dururuz,İstanbul’da en fazla Sivaslı olmasına karşın,Belediyelerde neredeyse yok gibiyiz! Eğer 39 Belediye’de sadece ve sadece bir tane Sivaslı başkan varsa,bu işte ciddi bir sıkıntı ve tezat var demektir.
Yıllardır İstanbul Sivaslılar Konfederasyonu Başkanlığı görevini İsmail Erdem yapıyor. Bu İsmail bey aynı zamanda da Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde yer alıyor. Yani futbolun içinde gelen birisi(!) en azından öyle görünüyor…
Şimdi benim veya bir başkasının TFF yönetim kurulu üyesi İsmail Erdem bey’e Sivasspor’un Sivas için önemini anlatmama gerek varmı? Ya da,Sivas günlerini organize eden İsmail beye “Sivasspor Sivas’ın en önemli marka değeridir,onun için Yenikapı’da girişe Sivasspor bayrağı asılsın,ilk günkü açılışta da katılanların boynunda Sivasspor atkısı olsun” dememe gerek varmı?
Bu iş çok basit,çok kolay ama vizyon meselesi olduğu için,böyle eksiklikler dikkat çekiyor.
Gerçi Sivaslı İsmail Erdem’in Sivasspor diye bir derdi yok! Çünkü bunu ne yazıkki,son yıllarda Sivasspor’un yaşadığı hakem facialarında gördük. Hatta, geçtiğimiz günlerde bir televizyon proğramında Sivasspor’un hakemler tarafından mağdur edildiğinin sorulması üzerine “Yenilen hakemlere tepki gösteriyor” diyerek,konuyu sulandırdığı gibi,Sivasspor’a da bakış açısını gösterdi. Sivas ve Sivasspor sevgisi lafla değil icraatla oluyor İsmail başkan!
Şimdi aklıma geldi! Spor Bakan yardımcısı Hamza Yerlikaya’da Sivaslıydı değimli? Sahi nerede o!
Acaba “Bana Sivas’la ilgili gelmeyin” sözünümü yerine getiriyor??

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.