Dolar 32,5561
Euro 34,8438
Altın 2.432,17
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Aradığınız Takıma Ulaşılamıyor

21 Kasım 2021 07:46
177
A+
A-

Bu sezon ne yazık ki aradığımız takıma hiç ulaşamadık. İlerleyen haftalarda ulaşmak mümkün olur mu? Bilemem. Bu gidişle biraz da zor gözüküyor. Süper ligde haftalar uzadıkça umutlar o nebze azalmaya devam ediyor. Sadece iyi oluruz, temennisi ile haftayı geçiyoruz.
Bu hafta İstanbul deplasmanın da beklediğimiz oyunu sahaya yine yansıtamadık. Özellikle maçın ilk 30 dakikasına kadar hiçbir şey yapmadan rakibi seyreden bir futbolcu topluluğu ile kalemizde sadece 2 gol yemiş olmamız bizim başarımız mı? yoksa rakibin başarısızlığımı anlamak zor. Benim şahsi görüşüm tamamen bizim hatamız ve de maça yeterince konsantre olamayışımız diyorum. Neredeyse rakibe faul yapmadan ve mücadele etmeden kalemizde goller gördük. İyi futbol oynayamasak bile iyi mücadele edebiliriz. Ama o mücadeleyi görmek oldukça zor.

Son haftalarda rakip Başakşehir’in çok formda bir ekip olduğu gerçeğini de göz ardı etmemek lazım. Yeni teknik ekibi ile devamlı kazanan bir takım. Zaten Başakşehir ekibinin takım kadrosu süper ligin en iyi kadrolarından bir tanesi. Aldığımız olumsuz sonuçlara rağmen Sivasspor takım kadrosuna da çok kötü diyemem. Öylesine formda bir ekiple oynamamıza rağmen maçın ikinci yarısında neler yapılabileceğini gösterdik. İkinci yarı biraz daha dikkatli olsa belki puanla bile dönebilirdik. Hücum hattımızda oynayan futbolcularımızın çok etkisiz olması ne yazık ki net gol pozisyonu yakalamamızı oldukça zorlaştırıyor. Zaten orta saha oyuncularımız hiç söylemiyorum. Sadece evlere şenlik diyorum. İkinci yarı rıza hocanın oyuna aldığı Kerem’in şimdiye kadar neden hiç kullanılmadığı en büyük soru işareti olsa gerek. İnşallah bundan sonra şans bulmaya devam eder.

Artık tüm geçmişe bir sünger çekme zamanı diyorum. Aradığımız takıma ulaşma zamanı diyorum. Hafta sonu tüm kötü düşünceleri bir kenara bırakıp stadyumu doldurup takımımıza sahip çıkma zamanı diyorum. Hadi hep birlikte kapsama alana yürüyelim. Sinirlerimiz bozuk olsa da bu bizim takımımız ve de en kıymetlimiz. Sadece destek ve birlik olma zamanı sevgili Yiğidolar.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
23 Nisan 2024 09:12
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.