Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 27°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
27°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 19°C
Per 17°C

Tecrübeli Başkan Genç Yönetim

18 Haziran 2023 10:37
82
A+
A-

Öncelikle Sivasspor’a yönetici olmak ve Sivasspor’a katkı sağlamak bence hizmetlerin en büyüğü ve en yücesidir. Çünkü Sivasspor şehrimizin en önemli marka değeridir.  Dünya görüşümüz farklı düşüncelerimiz örtüşmemiş olsada bizleri birleştiren ve tek vücut halinde Yiğido yapan sadece Sivasspor’dur. Kırmızı beyaz 3 yıldızlı Sivasspor’umuz için yönetici olmak tabii ki görevlerin de en güzelidir.

30 yıl öncesine hatırlayan taraftarlarımız oldukça fazladır, O dönemler 3. Türkiye Ligi’nde mücadele ettiğimiz dönemler yönetici bulmak Sivasspor’a katkı sağlamak, kaynak bulmak gerçekten imkânsız ötesi bir durumdu. Gerçi bugün Türkiye’de birçok ilimiz de futbol takımları benzer tabloları halen yaşamaktalar. Sivaslılar olarak bu konuda oldukça şanslı olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Çünkü takımımıza sahip çıkan yöneticiler var bunun ötesinde işini çok çok iyi yapan yöneticiler var. Bunlar bir şehir için bence paha biçilmez değerler yumağıdır.

Sivasspor bugün gerçekleştirdiği kongre ile yeni yönetimine kavuşmuş oldu. 20 yılı aşkın süredir kulüp başkanlığı yapan başkanımız Mecnun OTYAKMAZ  yeni yönetimiyle tekrar Sivasspor’un başkanı oldu. Başkanımız ilk başkanlığında Türkiye’de en genç başkanlardan bir tanesiydi. Bugün kendisi en tecrübeli başkan olurken yönetimi de en genç yönetim oldu.

Özellikle yönetim kurulu üyelerinin birçoğunun uzun süredir yöneticilik yapıyor olması spor kamuoyu tarafından bazı tepkilere neden olmuştu. Kongrede gördüğümüz tabloya baktığımızda ismi geçen ve eleştirilen bu yöneticilerimiz Sivsaspor’a gerçekten çok önemli katkılar sağlamışlar. Bence onlar eleştirilmek yerine alkışı hak ediyorlar. Hepsine sonsuz teşekkürler.

Bundan sonraki süreçte bizleri neler bekliyor. Hep birlikte göreceğiz. Tabii yeni yönetim görev bölümü yaptıktan sonra ilk iş olarak takımın başına geçecek teknik direktörü seçecek ve akabinde de transferlere başlayacak Biz de merak ettiğimiz tüm soruların cevabını bulmuş olacağız. İnşallah Sivasspor’un vizyonuna ve geleceğine ışık tutan bir teknik adamla anlaşılır ve Sivasspor’u başarıya koşturacak futbolcular bir an önce takımımıza kazandırılmış olur. Başta başkanımız Mecnun OTYAKMAZ olmak üzere yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
27 Nisan 2024 18:06
23 Nisan 2024 09:12
17 Temmuz 2023 09:39
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.