Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 9°C
Az Bulutlu
Sivas
9°C
Az Bulutlu
Pts 13°C
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 23°C

Son sözü Rey Manaj söyledi

27 Nisan 2024 18:06
7
A+
A-

Sivasspor Konyaspor karşısında Rey Manaj’la da galibiyete ulaştı. Ligin bitimine haftalar kala bizim adımıza rahat ama misafir ekip için sıkıntılı bir maç geride kalmış oldu. Konyaspor takımı bu sezon yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bir türlü küme düşme potasından kendini yukarılara taşıyamadı. O yüzden bu karşılaşmadan puan ya da puanlar alması onlar adına oldukça önemliydi, ama olmadı.

Sivasspor olarak biz geçtiğimiz hafta yoğun bir müsabaka atmosferini geride bıraktıktan sonra daha sakin bir havada oynadığımız Konyaspor karşılaşmasını attığımız tek golle kazanmasını bildik. Karşılaşmada Koita ve kaptan Uğur cezaları nedeniyle yer almadı. Kalecimiz Ali Şaşal’da yedekler arasında idi.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar her iki takımında kontrollü oyunu tercih ettiğini ve öncelikle savunma güvenliği noktasında tedbirler aldığını görmüş olduk. İlk yarı her iki takım adına da çok önemli bir gol pozisyona sahne olmadı. İkinci yarıya Sivasspor Azizbek’in yerine Meniğ’i oyuna alarak başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında misafir Konyaspor takımı doğal olarak puanlara daha fazla ihtiyacı olması sebebiyle daha çabuk forvet oyuncular sahaya sürerek biraz daha oyunu Sivasspor yarı alanına yıktı, diyebiliriz. İki pozisyonda da gole yaklaştı, Ama son vuruş becerisi gösteremedikleri için golü bulamadılar. Akabinde Sivasspor teknik heyetinin de yaptığı oyuncu değişiklikleri neticesinde Sivasspor’un da uzun toplarla rakibi zorladığı bir anda Rey Manaj’a yapılan faul Sivasspor için gol şansı yakalamış oldu. Karşılaşmanın tek golünü bu frikik atışı ile bulmuş oldu. Özellikle rakiplerin son haftalarda Sivasspor adına frikik kullandırmamak için o bölgelerde faul yapmamaya azami özen gösterirken Konyaspor stoperleri gelen yüksek topta yaptıkları hata onlar adına pahalıya mal oldu diyebiliriz. Rey bu atışı olağanüstü sert kullandı, bu frikik atışında Konyaspor’lu oyuncular iyi bir baraj kurarak tüm tedbirlerini aldılar. Manaj’ın sert şutunda top baraja çarpıp tekrar önüne geldi. Tabii ki Rey’de bu şansı iyi kullanarak Sivasspor’un golünü kaybetmiş oldu. Rey Manaj her geçen hafta performansını artırarak devam ettirirken transferde en önemli gündem maddesi olacağının tekrar işaretini vermiş oldu.

Attığımız bu golden sonra karşılaşmanın son bölümünde misafir ekibin çabaları beraberlik sayısı için yeterli olmayınca karşılaşma Sivasspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu. Bu karşılaşmanın ardından önümüzdeki hafta sonu İstanbul’da lider Galatasaray ile oynanacak olan müsabaka bizim adımıza yine gündem oluşturmaya namzet bir karşılaşma.

Biz sadece Sivasspor adına futbolumuzu oynamaya devam ettik, devam edeceğiz diye düşünüyorum. Galatasaray karşılaşmasında da yigidolara yürekten başarılar diliyorum.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
23 Nisan 2024 09:12
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.