Dolar 32,4622
Euro 34,4979
Altın 2.474,52
BİST 9.568,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Az Bulutlu
Sivas
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 19°C

Çifte Bayram Yaşıyoruz

2 Mayıs 2022 04:29
167
A+
A-

Kırmızı-beyaz 3 yıldızlı Sivasspor’umuz, tüm Sivaslı taraftarları süper bayram hediyesi ile İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada takımımızın sahada gösterdiği mücadele sonuç ne olursa olsun hepimizi gururlandırdı.

Böylesine önemli bir galibiyete imza atarak kalan maçlarda kupa finalini oynamaya hak ettiğini de tüm futbol severlere göstermiş oldu Süper Lig’in şekillendiği bu haftalarda takımımızın rahat bir konumda olması bu karşılaşmaya büyük ölçüde yansımış oldu.

Oynadığımız oyuna baktığımızda kendinden emin devamlı pres yapan 90 dakika boyunca top oynamaya çalışan oyunu hiç çirkinleştirme bir takımımız vardı bu akşam sahada takımımızın bu sezon oynadığı maçlarda istenen futbolu oynayamaması sebebi de eleştiriler yapıldığını pek çok kez yaşamıştık.

Takım kadromuz ile ilgili daha önceki yazılarımda da belirttiğim üzere takımımızın ligde kaliteli diyebileceğimiz takımlarından biri olduğunu hep belirtmiştim. Bugün akşam da bu kalite tüm sporseverler tarafından görülmüş oldu.

Bu sezonun geneline baktığımızda küme düşme korkusu yaşamadan ligi tamamlamak ve Türkiye Kupası’nda final oynayabilmek bizim için önemli bir başarı olduğunu belirtmek isterim.

Sivasspor’un nasıl bir oynadığı ile ilgili ise şunları eklemek gerekir; maçın başından sonuna kadar olağanüstü mücadele gösteren ve yakaladığı pozisyonları gole çeviren bir takım görünümünde idi. Bu karşılaşmada özellikle yer yer eleştirilere Hedef olan Ulvestad ve Ahmet Oğuz’un gol atması onlar adına ve Sivasspor adına önemli bir kazanç olduğunu da eklemek gerekir.

Özellikle orta saha oyuncularımızın olağanüstü performans gösterdiklerinde belirtmek gerekir. 90 dakika boyunca kazandığımız her topta ileri kaybettiğimiz her topta ileriye koşarak oyunun her anını oynamaya çalıştılar karşılaşmanın ikinci yarısında Rıza Hoca’nın oyuncu değişiklikleri de takımı katkı sağladı defans oyunculuk Appindangoye mi sarı kart gördükten sonra eksik kalma ihtimalimize karşı oyundan alınmasının doğru bir karar olduğunu söylemeliyim. Bir de Yatabare’nin Sivasspor için ne kadar önemli bir forvet oyuncusu olduğunu tekrar görmüş olduk. İlerlemiş yaşına rağmen sahada gösterdiği üstün performans gerçekten takdire şayan bir durum kısa süre oyunda kalmasına rağmen.

Kerem Atakan Kesgin de Sivasspor için önemli bir oyuncu olduğunu gördük sonuç olarak Ramazan Bayramı öncesinde Sivasspor’umuzun sizlere aldıkları galibiyetle çifte bayram yaşattıkları için kendilerine sonsuz teşekkürler sunuyorum kalan üç sadece maçlarımızda böylesine başarılı olan bu takımımızı yalnız bırakmamız gerektiğinin de altını çizmek istiyorum.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.