Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Az Bulutlu
Sivas
19°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 28°C
Çar 28°C

Fiorentina mı? Farketmez

26 Şubat 2023 09:52
101
A+
A-

Sivasspor Avrupa konferans ligi son 16 turunda belki de kurada çekebileceği en güçlü rakibi çekti. Rakibimiz İtalya Seria A ekiplerinden Fiorentina oldu.

Ama şahsen ben böyle bir kura çekmemizi şans olarak görüyorum. Çünkü konferans liginde son 16 takım arasına adını yazdıran hiçbir takıma güçsüz söylemin de bulunmak anlamsız olur. Bu takımların tamamının önemli güçlere sahip olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Öncelikle takımımızın buraya kadar başarıyla gelmiş olması grubunu lider olarak tamamlaması ve de ülke puanımıza önemli katkılar sağlaması takdire şayan bir durum. 3 yıl üst üste ülkemizi Avrupa da temsil eden tek Anadolu takımıyız. Her ne kadar bu sezon Süper Lig’de istenilen durumda olamasak ta Avrupa kupası ve Ziraat Türkiye kupasında oldukça başarılı bir sezonu yaşıyoruz.

Bu dakikadan sonra oynanacak Fiorentina karşılaşmaları Sivasspor tarihi açısından da önemli maçlar arasında yerini alacaktır. Bu maçlara şahitlik edecek Yigidolarda da hayatları boyunca unutmayacakları ve anlatacakları bir futbol şölenini hafızalarına kaydedeceklerdir.

Belki çoğumuz bu kuradan memnun olmadık. Ama iyi tarafından bakarsak, hepimizin memnun olacağını düşünüyorum. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Bizim bu turda kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Gücümüzü sahaya yansıtıp 90 dakika mücadele edeceğiz.

Bu turu geçtiğimizde yaşayabileceğimiz mutlulukları anlatmakla bitiremeyiz. Tarihimizde ilk kez bir İtalyan ekibi ile oynayacağız. İlk maç deplasmanda, şayet iyi bir sonuçla döner isek; rövanşta Sivas 4 Eylül stadyumunda neler yapabileceğimizi herkes biliyor.

Bizim sadece Sivas olarak değil ülkemizin de böyle bir mutluluğa ne kadar ihtiyacı var, hepimiz biliyoruz. Tüm Türkiye Tek yürek olup bu maçları oynayacağımızı unutmayalım.

Asıl görev Sivas’ta ki Yigidolara düşecek öncelikle tüm stadyumu komple doldurup maç boyunca takıma destek olmamız gerekecek.  Şimdiden maçı yaşıyorum. Haydi Yigidolar birlikte yeni başarılara yelken açalım.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.