Dolar 32,3372
Euro 34,6594
Altın 2.479,10
BİST 9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 15°C
Az Bulutlu
Sivas
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 18°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İkinci gol gelmeyince

23 Ağustos 2022 21:50
157
A+
A-

Sıkıntılı ve eksik başladığımız sezonda son anda takıma katılan transferlerle umutlanarak geldiğimiz Alanyaspor maçından ne yazık ki istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Avrupa kupasında oynadığımız Malmö maçında takıma yeni katılan oyuncuların istekli oluşu bizleri biraz umutlandırmıştı.

Bu karşılaşmada her ne kadar puan kaybetmiş olsak ta yeni oyuncuların performansların iyi olduğunu söyleyebilirim. En önemli katkıyı orta sahaya verdikleri dinamizm olarak gösterebilirim. Özellikle rakipten çok sürpriz toplar çalarak pozisyon bulamaya çalıştılar. Öncelikle belirtmek gerekir ki topla oynama oranının Alanya takımında yüksek olması gayet normal. Alnya takımının oyun planı tamamen topun  kendilerinde kalması şeklinde. Ama yana çok fazla oynadıklarının da altını çizmek gerekir.

Biz topla çok oynamadık iyi futbolda sergileyemedik. Bu eksiklere rağmen galip gelebilirdik. Zaten her zaman iyi oynayarak kazanamasın bazen de skoru korumak gerekir. Maalesef bu maçta yaptığımız bir hata ile kalemizde golü gördük. Alanya takımının ligin güçlü takımlarından olduğunu da unutmayalım.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ikinci gole Clintın ve Erdoğan’la çok yaklaştık ama iki pozisyonda da  Alanya kalecisi başarılı idi. Leke’nin ceza alanında Erdoğan’a pası vermemesi yine oldukça önemli bir pozisyondu. Ne yazık ki bu kadar önemli pozisyonları gole çeviremedik.

Karşılaşma galibiyetimizle bitecek derken yaptığımız kritik bir hata kalemizde golü görmemize sebep oldu. Bu golden önce Rıza hoca oyuna Robin’i aldı. Karşılaşmanın son bölümüne kadar ön liberoda başarılı bir görüntü veren Kehate’nin yeri değişikti. Tam top bizde topla çıkacağız derken Robin nin basit pas hatası rakibe adete pozisyon için davetiye çıkardı. Bu bölümde stoperimiz Aron’nun da önde kalması neticesinde rakibe önemli bir boş alan bıraktık. Rakip forvette bu hatayı affetmedi.

Kendi sahamızda oynadığımız ikinci maçtan ta bir puanla ayrılmış olduk. Rıza hocanın özellikle gol yollarındaki sıkıntıyı çözmesi gerekir diye düşünüyorum. Yeni katılan ve katılacak futbolcularla daha iyi duruma geleceğimizi düşünüyorum. Karamsarlığa yer vermeden kesinlikle takıma sahip çıkmalıyız. Bu karşılaşmada tribünler dolu olsa daha güzel bir skor alabileceğimizi düşünüyorum. Yigidolar her zaman destek….

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.