Dolar 32,5735
Euro 34,8792
Altın 2.436,02
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Az Bulutlu
Sivas
28°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

İnatçı Yiğido

24 Ocak 2022 05:05
192
A+
A-

Sivassporumuz ligin ikinci yarısında çok fazla eksik futbolcuyla mücadele etmek zorunda kalsa da gösterdiği inatçı performansla göz dolduruyor. İkinci yarı oynadığımız 4 maça baktığımızda 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 de yenilgi aldık. Sonuçlar farklılık gösterse de değişmeyen bir gerçek vardı ki oda takımımızın gösterdiği olumlu performans. Yenildiğimiz Göztepe deplasmanın da dahi maçın iyi oynayan tarafı kesinlikle bizdik. Ama yediğimiz hatalı ve basit goller puan almamızı engelledi. Göztepe karşısında sadece 1 puan almak için mücadele etseydik kesinlikle o puanı alacağımızı söyleyebilirim.

Fenerbahçe karşısında sahada nasıl bir Sivasspor vardı diyecek olursanız. Tüm spor adamlarının yaptığı yorumlara katıldığımı belirtmek isterim. Biraz detaylara bakacak olursak orta alan oyuncularımızın ilk  yarı boyunca hiç varlık göstermemesi olarak söylerim. Bu nokta da Cofie’ye ayrı parantez açmak isterim. Ben ligin ikinci yarısında Cofie’nin oynadığı tüm maçlarda başarılı olduğunu vurgulamak gerekir. Zaten geçtiğimiz haftalarda bu tespitimi yapmıştım. Yine bu karşılaşmada da oyunu iki yönlü oynamasını bildi. Sahada adım atmadık nokta bırakmadı. Birazda şans yanında olsa haftanın golünü atabilirdi. Bu karşılaşmada genç Özkan hiç konsantre değildi. İki tane pozisyonda hata yaptı. O iki hata Fenerbahçe’nin iki net pozisyon bulmasına neden oldu. Zaten bir tanesi de kalemizde gol oldu. Rıza hoca onu oyundan almakta doğru yaptı. Bir de sezon başından beri hiç oynamamış Koray’dan çok fazla başarı beklemek biraz hayalcilik olur.

Yediğimiz golden önce Erdoğan’ın sakatlanıp oyundan çıkması bizim sağ kanatta defansif olarak sıkıntı yaşamamıza sebep oldu. Kayode’nin defansa katkı vermemesi sağ bekte Ahmet’i oldukça zorladı.

İlk yarı için söylenecek çok fazla bir şey yok. Emin olun bende ilk yarıda takımdan hiçbir şey beklemiyordum. Sadece gol yemeyelim yeter diyordum. Rıza hocanın ikinci yarı oyuna etki edeceğini tahmin ediyordum. İkinci yarı yapılan oyuncu değişikliği ve oynanan oyun Sivasspor’un kesin gol sinyallerini vermişti. Beklediğimiz gol geldi ama biraz geç geldi.

İki tane topun direkten dönmesi bizler adına önemli bir şansızlıktı. Özellikle Cofie’nin son andaki şutu gol olsa mükemmel bir sonuçla hafta tamamlamış olacaktık. Çok üzülmedim, yeter ki biz böyle futbol oynayalım gerisi gelecektir. Taraftar olarak bazı dedikodu unsurlarına kulak tıkayarak takımımıza destek olmaya devam edelim. Şehrimize ve takımıza zarar vermek isteyen bazı gafillerin oyununa gelmeyelim. Bu takımın gerçek sahibi sizlersiniz. Lütfen takımınıza sahip çıkın.

Çok zorlu bir süreci geride bıraktığımızı düşünüyorum. Kadrodaki sakat oyuncuların bu boşlukta iyileşeceğini tahmin ediyorum. Milli takımlarında olan futbolcular da dönünce gerçek Sivasspor’u saha da olacağını söylemeliyim. Tabi iki tane de transfer bu noktada takıma dahil edilirsek hiçbir problemin kalmayacağını düşünüyorum. Transfer noktasında bu hafta gelişme olmasını bekliyorum. Yiğidolar biraz sabır diyorum.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
23 Nisan 2024 09:12
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.