Dolar 32,5065
Euro 34,9601
Altın 2.434,93
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Olmadı Yiğidom

4 Ekim 2021 14:42
192
A+
A-

Büyük umutlarla gittiğimiz İstanbul’dan maalesef eli boş dönüyoruz. Karşılaşma öncesi oluşturulan atmosfer tüm yigidoları kolay maç havasına soktu. Birde rakip takımın başkanı tarafından son dakika yapılan hakem açıklamaları tuzu biberi oldu.

Karşılaşmaya Faysal’dan yoksun çıkmamız takımımızın oyun düzenini tamamen etkiledi. Uzun top oynamamız gereken bir çok pozisyonda ne yazık ki oynayamadık. Özellikle orta sahamızda yer alan futbolcularımızın bu noktada oldukça sıkıntı yaşadıkları bir maçı geride bıraktık. Azunbuke faysalın yokluğunda maalesef bir katkı sağlayamadı. Daha önceki yazılarımda da belirtmiştim. Azunbuke’nin bu temposu ile Sivasspor’a katkı sağlaması beklenemez. Orta alanda oynayabilecek diğer oyuncularımıza baktığımızda çok fazlada şansımız yok gibi.

Bu sezon oynadığımız maçlara baktığımızda en kötü performans verdiğimiz bir karşılaşma oldu diyebilirim. Öncelikle Beşiktaş takımı antrenörü Sergen hocayı kutlamak lazım. Bizim güçlü olduğumuz tüm noktalara tedbir alarak takımını oynatmaya çalıştı. Bu çabasında bence başarılı oldu. Hafta boyunca Beşiktaş takımının sakat oyuncuları konuşuldu. Bu konuşmalar bizim maç kondisyonumuzu tamamen olumsuz yönde etkiledi diye düşünüyorum. Büyük takımların eksik kadro gibi durumu olmadığını hep birlikte görmüş olduk.

Karşılaşmanın hakemi ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Hiç rahat olmadığı her halinden belli oldu. Türk futbolu bu tür söylemlerden etkilenen hakemlerle bir yere varamaz. Adalet birileri için değil hepimiz için gerekli ve eşit olmalı.

Bizim takım neden bu karşılaşmada yenildi diye soran değerli dostlar tek kelime ile yenilmemek için çok fazla bir şey yapmadık diyebilirim. Sivasspor’umuz oynadığı maçlarda gol pozisyonu bulmakta zorlanmayan bir takım olmasına rağmen bu karşılaşmada net diyeceğimiz sadece bir pozisyonla maçı bitirdiğimizi söylemeliyim. Bu kadar kısır bir maçı da kazanmak tabi ki mümkün olmaz. Bu karşılaşmada yine çok fazla pas hataları yaptık. Takımda yardımlaşma ne yazık ki hiç olmadı. Birlik ve beraberlik içersin de coşkuyla oynadığımız zaman bizim takım işte bu diyebiliyoruz.

Bu karşılaşmada defans hattımızın sağında yer alan Ahmet’in yine önemli ve de basit hatalara imza attığını söylemeliyim. Ahmet’in maalesef oldukça inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini eklemeliyim. Bazı maçlara Erdoğan’la başlamanın daha doğru olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak deplasman da kaybettiğimiz bir maçı geride bırakmanın üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Bu maçın bence Rıza hoca skorundan çok oyun yapısını ve oyuncuların performansını incelesin. Temenni ediyorum ki Lige verilen Milli maç arası takımımıza olumlu yansır. Çünkü içerde üst üste oynayacağımız iki tane önemli karşılaşma bizleri bekliyor. Artık bu maçı unutup önümüze bakalım. Geçmiş olsun yigidom.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
23 Nisan 2024 09:12
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.